Maden suyu içmek mideyi rahatlatır mı?

Bruhistan

Becerikli
Merhaba dünden beri çay içmekten midem yandı. Yakın arkadaşım maden suyu mideyi rahatlatır dedi ama ben tadını pek sevmiyorum. (Şu Türkmenistan'da üretilen Arçalyk Pöwrize diye bir maden suyundan kastediyorum tadı bayağı kötü maalesef) Hangi maden suları iyidir veya ne zamana kadar alışabilirim tadlarına? Birde şu mideyi rahatlattığı iddiası doğru mudur?

Merhaba dünden beri çay içmekten midem yandı. Yakın arkadaşım maden suyu mideyi rahatlatır dedi ama ben tadını pek sevmiyorum. (Şu Türkmenistan'da üretilen Arçalyk Pöwrize diye bir maden suyundan kastediyorum tadı bayağı kötü maalesef) Hangi maden suları iyidir veya ne zamana kadar alışabilirim tadlarına? Bir de şu mideyi rahatlattığı iddiası doğru mudur?

Beypazarı'nın hafif tuzlu bir tadı var o yüzden hoşunuza gidebilir. Bardağın içine buz limon ve maden suyu ve biraz tuz serperseniz tadı daha güzel olur bu arada.

Yine sevemiyorsan maden suyuyla ayranı karıştır öyle iç.

Çok da iyi bir sonuç ortaya çıkmıyor hocam bence ama denemesi bedava tabii. (: Bu benim görüşüm.

Mideyi rahatlattığı iddiası doğru.

Hazır yoğurt veya hazır ayran kullanırsanız su gibi bir şey olur ekşiliğini vermesi için ev yoğurdu kullanmanız lazım.

Beypazarı'nın hafif tuzlu bir tadı var o yüzden hoşunuza gidebilir. Bardağın içine buz limon ve maden suyu ve biraz tuz serperseniz tadı daha güzel olur bu arada.

Yine sevemiyorsan maden suyuyla ayranı karıştır öyle iç.
Peki limon sıkıp içsem? :D

Doktora gidin midenizdeki rahatsızlığı maden suyu çözmez.
Dün gittim doktora midende bağırsak kurdu var dedi.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt