Maltepe'de Milyonlar Var!

Makaleler
4
Ayrıca belirtmek isterim fotoğraf güncel değil, son dakika drone çekimini bulamadım. Bunun dışında bugün arife, mezarlık ziyareti ve bayram hazırlığı gibi gerçekler var. Kısaca başka bir gün olsaydı bundan çok daha kalabalık olurdu. Tahmini veriler Muharrem İnce'nin rekor mitingini zorlayacak bir sayı, hatta onu geçebilecek bir sayı olduğunu belirtiyor. Özgür Özel ise anlık 2.2 Milyon kişinin katıldığını belirtiyor, sosyal medyada ise hala yollardan akın akın insan geldiği yazıyor.

Özgür Özel meydan okuyor Erdoğan'a, vaktim olursa en beğendiklerimi haber olarak paylaşacağım.

1743248629639.webp

1743248643509.webp

1743248651056.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Muharrem ince rekor kırdı da ne oldu?

O günkü şartlar ile bugunkü şartlar kesinlikle aynı değil.

Sevindim!
Ancak profilime de yazdığım gibi, birilerine selam yollamaması için dua ettim. 🤣

Şu gün için Demirtaş'a selam göndermesi çok bir şey ifade etmez. DEM Parti'den nefret ederim ama oy pusulasında Demirtaş mı yoksa o kişi mi deseler, Demirtaş'a oy veririm. Demirtaş, o adam kadar zarar veremez bu ülkeye. İsmini vermeye bile çekiniyorum, böyle bir düzendeyiz. Tehlikenin kimse farkında değil. ‘Malum kişi' ifadesini kullananlar tutuklandı, Hindistan'da ne anlatıyorsunuz ki? Her kitleden oy kazanılabilir şu gün için.

Son düzenleme:
Etkisiz meydan. Saraçhane dışındaki mitingler etkisiz ki o da sonradan etkisini kaybetti. Hypetrain bitti artık.
Artık kullanıcı haberleri ana menüye çıkmıyor mu?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt