Nicodoz

Gelişen
OLED ekrana sahip premium bir tablet arayışındayım. Sizce Huawei MatePad 12.2 papermate modeline mi yoksa Honor magic pad 2'yi mi almalıyım arkadaşlar? Tablet konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. iPad modellerini asla almayı düşünmüyorum retina ekrana bakıp kör olmak istemiyorum. Lütfen konu altında onları yazmayın.

@Nicodoz arada 8000 TL fark var. Magic Pad 2 daha f/p bir ürün. Oyun oynanmayacaksa Matepad Pro 12.2 de olabilir ama Google servisleri yüklü olarak gelmiyor, kendiniz Gbox vb. uygulamalar ile yüklemeniz lazım.

Kısaca; Google olması, Snapdragon işlemci kullanması, ekran ve hoparlör kalitesi dolayısıyla Magic Pad 2 tercih ederdim.

@Nicodoz arada 8000 TL fark var. Magic pad 2 daha F/P bir ürün. Oyun oynanmayacaksa MatePad Pro 12.2 de olabilir ama Google servisleri yüklü olarak gelmiyor, kendiniz gbox vb. uygulamalar ile yüklemeniz lazım.

Kısaca; Google olması, Snapdragon işlemci kullanması, ekran ve hoparlör kalitesi dolayısıyla magic pad 2 tercih ederdim.

Honor magic pad 2 çünkü Huawei MatePad Pro 12.2 işlemci olarak çok zayıf.

Oyun oynamayacağım. Huawei'de papper Mate teknolojisi ve tandem OLED teknolojisi kullanılırken magic padin ekranının daha da önde olduğunu mu söylüyorsunuz yani?

Oyun oynamayacağım. Huawei'de papper Mate teknolojisi ve tandem OLED teknolojisi kullanılırken magic padin ekranının daha da önde olduğunu mu söylüyorsunuz yani?
Bu göreceli bir durum. Her iki tabletin de ekranı kaliteli. Daha belirgin farklılıklara bakmak lazım. Onları da belirttim. Aradaki fiyat farkı önemsizse, Kirin T91 yongasına güveniyorsanız, Google hizmetlerinin ön yüklü gelmemesi sorun değilse Matepad Pro 12.2'yi de tercih edebilirsiniz. Çok arada kaldıysanız; fiziksel mağazadan bir görün, öyle karar verin.

OLED ekrana sahip premium bir tablet arayışındayım. Sizce Huawei MatePad 12.2 papermate modeline mi yoksa Honor magic pad 2'yi mi almalıyım arkadaşlar? Tablet konusunda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. iPad modellerini asla almayı düşünmüyorum retina ekrana bakıp kör olmak istemiyorum. Lütfen konu altında onları yazmayın.
Huawei MatePad Pro 12.2 ve Honor Magic Pad 2 arasında seçim yaparken dikkate almanız gereken bazı faktörler var. İşte her iki tabletin karşılaştırması ve hangi duruma daha uygun olabileceği:

Huawei MatePad Pro 12.2​

• Ekran: 12.2 inç OLED ekran, canlı renkler ve yüksek kontrast.
  • Performans: Yüksek performans için güçlü işlemci ve bol RAM.
  • Yazılım: EMUI tabanlı kullanıcı arayüzü, uygulama ekosistemi.
  • Ekstra Özellikler: Kalem desteği, çoklu görev özellikleri, premium tasarım.
  • Batarya Ömrü: Uzun süreli kullanım için optimize edilmiş batarya.

Honor Magic Pad 2​

• Ekran: Yüksek kaliteli ekran, ancak OLED teknolojisi konusunda MatePad kadar etkileyici olmayabilir.
  • Performans: Yeterli performans, ancak MatePad kadar güçlü olmayabilir.
  • Yazılım: Magic UI, uygulama uyumluluğu.
  • Ekstra Özellikler: Genellikle daha hafif ve taşınabilir, uygun fiyatlı seçenek.
  • Batarya Ömrü: Gü decent batarya ömrü.

Tavsiye​

• Eğer en iyi ekran kalitesine ve yüksek performansa ihtiyacınız varsa, Huawei MatePad Pro 12.2 tercih edin.
  • Eğer daha hafif, taşınabilir ve uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız, Honor Magic Pad 2 uygun bir tercih olabilir.

Seçiminizi yaparken kullanım amacınızı ve kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurmanızı öneririm.

Huawei MatePad Pro 12.2 ve Honor magic pad 2 arasında seçim yaparken dikkate almanız gereken bazı faktörler var. İşte her iki tabletin karşılaştırması ve hangi duruma daha uygun olabileceği:

Huawei MatePad Pro 12.2​

• ekran: 12.2 inç OLED ekran, canlı renkler ve yüksek kontrast.
  • performans: Yüksek performans için güçlü işlemci ve bol RAM.
  • yazılım: EMUI tabanlı kullanıcı arayüzü, uygulama ekosistemi.
  • ekstra özellikler: Kalem desteği, çoklu görev özellikleri, premium tasarım.
  • batarya ömrü: Uzun süreli kullanım için optimize edilmiş batarya.

Honor magic pad 2​

• ekran: Yüksek kaliteli ekran, ancak OLED teknolojisi konusunda MatePad kadar etkileyici olmayabilir.
  • performans: Yeterli performans, ancak MatePad kadar güçlü olmayabilir.
  • yazılım: Magic UI, uygulama uyumluluğu.
  • ekstra özellikler: Genellikle daha hafif ve taşınabilir, uygun fiyatlı seçenek.
  • batarya ömrü: Gü decent batarya ömrü.

tavsiye​

• Eğer en iyi ekran kalitesine ve yüksek performansa ihtiyacınız varsa, Huawei MatePad Pro 12.2 tercih edin.
  • Eğer daha hafif, taşınabilir ve uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız, Honor magic pad 2 uygun bir tercih olabilir.

Seçiminizi yaparken kullanım amacınızı ve kişisel tercihlerinizi göz önünde bulundurmanızı öneririm.

Tamamıyla saçmalık bir cevap :D yapay zekanın gelişmesi lazım. Bir kere Matepad Pro daha yüksek performans vermiyor Magic Pad daha yüksek performans sağlıyor. İkinci olarak magic pad daha hafif bir cihaz değil MatePad daha hafif bir cihaz :D