pamuk Çalışkan Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 1 30 Mayıs 2025 #1 Telefondan Bedrock sürümünü oynuyorum ve doku paketi yüklemek istiyorum ancak çalıştırmıyor. Ne yapmam gerek? pamuk dedi: Telefondan Bedrock sürümünü oynuyorum ve doku paketi yüklemek istiyorum ancak çalıştırmıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Biri lütfen bu konuya bakabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2025
Telefondan Bedrock sürümünü oynuyorum ve doku paketi yüklemek istiyorum ancak çalıştırmıyor. Ne yapmam gerek? pamuk dedi: Telefondan Bedrock sürümünü oynuyorum ve doku paketi yüklemek istiyorum ancak çalıştırmıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Biri lütfen bu konuya bakabilir mi?
Ranton Kouga Deneyimli Katılım 30 Nisan 2025 Mesajlar 672 Çözümler 4 Beğeniler 1.006 Yer Anime Waifu Diyarı 30 Mayıs 2025 #2 .mcpack uzantılı dosyaya tıklarsanız Minecraft ile açılacaktır. Umarım yanlış bilmiyorumdur.
Asily Başarılı Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 1.785 Makaleler 3 Çözümler 6 Beğeniler 938 Yer Karabük 30 Mayıs 2025 #3 pamuk dedi: Telefondan Bedrock sürümünü oynuyorum ve doku paketi yüklemek istiyorum ancak çalıştırmıyor. Ne yapmam gerek? Biri lütfen bu konuya bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... .mcpack dosyasına tıklayınca olmuyorsa Minecraft üzerinden içeri aktarın. Manuel olarak dosyaları da yerleştirebilirsiniz ama biraz uğrastırır.
pamuk dedi: Telefondan Bedrock sürümünü oynuyorum ve doku paketi yüklemek istiyorum ancak çalıştırmıyor. Ne yapmam gerek? Biri lütfen bu konuya bakabilir mi? Genişletmek için tıkla... .mcpack dosyasına tıklayınca olmuyorsa Minecraft üzerinden içeri aktarın. Manuel olarak dosyaları da yerleştirebilirsiniz ama biraz uğrastırır.
KS KS pamuk Çalışkan Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 34 Beğeniler 1 31 Mayıs 2025 #4 Asily dedi: .mcpack dosyasına tıklayınca olmuyorsa Minecraft üzerinden içeri aktarın. Manuel olarak dosyaları da yerleştirebilirsiniz ama biraz uğrastırır. Genişletmek için tıkla... Minecraft üzerinden nasıl içe aktaracağım?
Asily dedi: .mcpack dosyasına tıklayınca olmuyorsa Minecraft üzerinden içeri aktarın. Manuel olarak dosyaları da yerleştirebilirsiniz ama biraz uğrastırır. Genişletmek için tıkla... Minecraft üzerinden nasıl içe aktaracağım?