Minecraft hosting önerisi

tifosii

Çalışkan
Yer
Monza Grand Prix
Selam. 3-4 kişi oynayacağız. Mod vb. kurmayacağız belki 1-2 tane plugin falan kurarız. Bütçe olarak en fazla 200 TL civarına çıkabiliriz. Aklımda wither hosting ve Rabisu var. Sizin önerdiğiniz bir site var mı?

Exaraton düşünüyoruz o nasıldır hocam?

Aternos'un paralı versiyonu diye biliyorum zaten 3-4 kişi ile mod falan kurmayacaksanız hemen hemen her türlü hosting ihtiyacınızı karşılar. Exaraton da bunlardan bir tanesi oynadığın kadar öde mantığı olduğu için bence gayet işinizi görür.

Aternos'un paralı versiyonu diye biliyorum zaten 3-4 kişi ile mod falan kurmayacaksanız hemen hemen her türlü hosting ihtiyacınızı karşılar. Exaraton da bunlardan bir tanesi oynadığın kadar öde mantığı olduğu için bence gayet işinizi görür.
O zaman biraz kredi alıp deneyelim onu memnun kalmazsak rabisu ve raincloud düşünüyorum. Teşekkürler.

Rabisu dolandirici diyorlar. Dikkatli olun.
Rabisu'yu da deneme fırsatım olmuştu ve orada da bir sorun yaşamadım, bence tercih edilebilir.

Hocam sanal sunucu exaratondan çok daha mantıklı gibi. Aylık peşin ödüyorsun 30 gün boyunca tüm gün açık sunucu. Exaratonda RAM miktarına göre saat başına kredi kesiyor.

Rabisu'yu da deneme fırsatım olmuştu ve orada da bir sorun yaşamadım, bence tercih edilebilir.
Kendi youtube kanallarina bir cok yorum yapildigini gormustum. ''Dolandiricisiniz siz/Sizden hosting aldim fakat vermediniz/parami geri verin'' gibisinden yorumlar.

Bu video altindaki yorumlara goz atabilirsiniz.

Merhaba,Rabisu aldım lagdan oynanmıyordu,Keyubu aldım bağlantı problemleri yaşadım. Saganetwork desteği yetersiz ve paylaşımı yüksek bunları bilmenizi isterim.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt