tifosii
Çalışkan
Selam. 3-4 kişi oynayacağız. Mod vb. kurmayacağız belki 1-2 tane plugin falan kurarız. Bütçe olarak en fazla 200 TL civarına çıkabiliriz. Aklımda wither hosting ve Rabisu var. Sizin önerdiğiniz bir site var mı?
Exaraton düşünüyoruz o nasıldır hocam?Saga Network önerebilirim. Bizde iki kişi oynamak için almıştık gayet iyiydi, herhangi bir sorun yaşamadık ve yardımcı da olmuşlardı. Sadece bütçenizi biraz aşabilir fiyatlar.
O zaman biraz kredi alıp deneyelim onu memnun kalmazsak rabisu ve raincloud düşünüyorum. Teşekkürler.Aternos'un paralı versiyonu diye biliyorum zaten 3-4 kişi ile mod falan kurmayacaksanız hemen hemen her türlü hosting ihtiyacınızı karşılar. Exaraton da bunlardan bir tanesi oynadığın kadar öde mantığı olduğu için bence gayet işinizi görür.
Rabisu dolandirici diyorlar. Dikkatli olun.O zaman biraz kredi alıp deneyelim onu memnun kalmazsak rabisu ve raincloud düşünüyorum. Teşekkürler.
Rabisu'yu da deneme fırsatım olmuştu ve orada da bir sorun yaşamadım, bence tercih edilebilir.
Hocam sanal sunucu exaratondan çok daha mantıklı gibi. Aylık peşin ödüyorsun 30 gün boyunca tüm gün açık sunucu. Exaratonda RAM miktarına göre saat başına kredi kesiyor.Aternos'un paralı versiyonu diye biliyorum zaten 3-4 kişi ile mod falan kurmayacaksanız hemen hemen her türlü hosting ihtiyacınızı karşılar. Exaraton da bunlardan bir tanesi oynadığın kadar öde mantığı olduğu için bence gayet işinizi görür.
Kendi youtube kanallarina bir cok yorum yapildigini gormustum. ''Dolandiricisiniz siz/Sizden hosting aldim fakat vermediniz/parami geri verin'' gibisinden yorumlar.Rabisu'yu da deneme fırsatım olmuştu ve orada da bir sorun yaşamadım, bence tercih edilebilir.