2254

Üstün
Makaleler
7
NVIDIA uygulaması 11.0.2'deki yenilikler

Yeni Kontrol Paneli Ekran Özellikleri

Gelişmiş Optimus Modları ve Ekranları Yönet artık Sistem > Ekran altında kullanılabilir.

Güncellenen Varsayılan Shadow Play Bit Hızı Ayarları
Varsayılan Shadow Play ayarları artık çözünürlüğünüze, kare hızınıza ve kodeğinize göre yapılandırılır. Oyun içi katman Ayarlar > Video Yakalama'dan manuel olarak yapılandırın.

7 Yeni Oyun İçin Optimum Ayarlar Desteği Eklendi:
  • Delta Force (GLOBAL)
  • Farming Simulator 25
  • Indiana Jones And The Great Circle
  • Marvel Rivals
  • Microsoft Flight Simulator 2024
  • Path of Exile 2
  • S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl

Hata düzeltmeleri:
  • Dil ayarı değiştirildikten sonra sürücü geri alma işleminin çalışmamasıyla ilgili sorun düzeltildi.
  • Anında Tekrar geçici kayıtlarının seçili dizine kaydedilmediği sorun düzeltildi.
  • Pencereli mod ekran görüntülerinin masaüstü klasörüne yanlış kaydedilmesine neden olan sorun düzeltildi.
  • OneDrive üzerinden video senkronizasyonunda yaşanan sorun düzeltildi.
  • Mikrofonun seçilmesini veya düzgün şekilde yakalanmasını engelleyen bir sorun çözüldü.
  • Çeşitli kararlılık düzeltmeleri.
İndirme bağlantısı:
https://us.download.nvidia.com/nvapp/client/11.0.2.308/NVIDIA_app_beta_v11.0.2.308.exe

NVIDIA uygulaması 11.0.2'deki yenilikler

Yeni Kontrol Paneli Ekran Özellikleri

Gelişmiş Optimus Modları ve Ekranları Yönet artık Sistem > Ekran altında kullanılabilir.

Güncellenen Varsayılan Shadow Play Bit Hızı Ayarları
Varsayılan Shadow Play ayarları artık çözünürlüğünüze, kare hızınıza ve kodeğinize göre yapılandırılır. Oyun içi katman Ayarlar > Video Yakalama'dan manuel olarak yapılandırın.

7 Yeni Oyun İçin Optimum Ayarlar Desteği Eklendi:
  • Delta Force (GLOBAL)
  • Farming Simulator 25
  • Indiana Jones And The Great Circle
  • Marvel Rivals
  • Microsoft Flight Simulator 2024
  • Path of Exile 2
  • S.T.A.L.K.E.R.. 2: Heart of Chornobyl

Hata düzeltmeleri:
  • Dil ayarı değiştirildikten sonra sürücü geri alma işleminin çalışmamasıyla ilgili sorun düzeltildi.
  • Anında Tekrar geçici kayıtlarının seçili dizine kaydedilmediği sorun düzeltildi.
  • Pencereli mod ekran görüntülerinin masaüstü klasörüne yanlış kaydedilmesine neden olan sorun düzeltildi.
  • OneDrive üzerinden video senkronizasyonunda yaşanan sorun düzeltildi.
  • Mikrofonun seçilmesini veya düzgün şekilde yakalanmasını engelleyen bir sorun çözüldü.
  • Çeşitli kararlılık düzeltmeleri.
İndirme bağlantısı:
https://us.download.nvidia.com/nvapp/client/11.0.2.308/NVIDIA_app_beta_v11.0.2.308.exe
Wuhu hala 4000 serisine Multi Frame Gen vermeyecekler. 🤡

Gelse de çoğunlukla kullanmak istemeyeceğin balon bir şey zaten, Neural Rendering tek şaşalı olan şeydi mâlesef ki o da yok diye biliyorum 4000'e.
Valla kullanırdım çok fena fps arttırıyor çünkü oyunlarda resmen delicesine. Neural Rendering daha gelmedi hiçbir karta diye biliyorum 5000'lere geldimi. Nvidia kadar cimri bir firma görmedim. Biliyorlar ki multi frame gen'i verse 5000 serisinin çöpten farkı yok. O yüzden vermiyorlar.

Valla kullanırdım çok fena fps arttırıyor çünkü oyunlarda resmen delicesine. Neural Rendering daha gelmedi hiçbir karta diye biliyorum 5000'lere geldimi. Nvidia kadar cimri bir firma görmedim. Biliyorlar ki multi frame gen'i verse 5000 serisinin çöpten farkı yok. O yüzden vermiyorlar.
FPS falan artmıyor, hayvan gibi gecikme artıyor boş kandırmaca. Teknoloji değil, akıl değil, mühendislik değil. Neural Rendering 5000 serisiyle çıkış yaptı. Yeni Nvidia Reflex güncellemesi de süper duruyor. Neural Rendering dışında 5000 serisinin güzel bir yeni teknolojisi yok.