Dextep

Becerikli
Temiz kurulum ile Windows 11'den 10'a geçtim, ilk defa yaşıyorum şöyle sorunları. NVIDIA App'ı kapattığımda ilk görseldeki gibi ekranın ortasında default Windows arka planı geliyor. Sol tıkla geçiyor hani belki Windows kendisi kurduğu için NVIDIA denetim masasını diye düşündüm. DDU ile sildim güvenli modda ama düzelmedi arama çubuğunu da anlayamadım Dosya Gezgini'ni yeniden başlatınca düzeliyor veya kendi kendine. Temiz kurulumda neden böyle oldu? Her şeyin driveri tam kurulu şekilde. Bunlara ek olarak Windows tuşuna sürekli bastığımda görev çubuğu saliselik gidip geliyor, logolar kalıyor. Arka planı gidiyor saliselik translucentb gibi.

IMG_20260324_194518_338.webp

IMG_20260324_194538_666.webp

Windows güvenlik duvarını kapatıp denedin mi? Ayarları yaptıktan sonra sistemi direk yeniden başlat. Windows temiz kurulum yaparken hatalı ya da eksik dosya muhabbetleri de olabilir.

Windows güvenlik duvarını kapatıp denedin mi? Ayarları yaptıktan sonra sistemi direk yeniden başlat. Windows temiz kurulum yaparken hatalı ya da eksik dosya muhabbetleri de olabilir.

Hocam sorunun kaynağı NVIDIA yer paylaşımı bu açıkken o Windows arka planı geliyor. Sebebini hiçbir şekilde anlayamadım bu sorunun