NVIDIA vs AMD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emir
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 529
  • Etiketler Etiketler
    amd nvidia
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Caner hocamın 100 dediğinin 99'una katılıyorum maalesef ki AMD tecrübeleri konusunda çok katı. İki tarafın da ikna olmayacağı bir konu maalesef.

Herkesin tecrübesi bir değil ki. 3 kere AMD kart değiştirdim hiçbirinde en ufak bir sorun yaşamadım. Arkadaşım RTX 3060 ile bir ton sorun yaşadı. Ben de burada "hayattan soğumak için mutlaka NVIDIA ekran kartı alınmalı" diyeyim o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkesin tecrübesi bir değil ki. 3 kere AMD kart değiştirdim hiçbirinde en ufak bir sorun yaşamadım. Arkadaşım RTX 3060 ile bir ton sorun yaşadı. Ben de burada "hayattan soğumak için mutlaka NVIDIA ekran kartı alınmalı" diyeyim o zaman.

Caner Uncu'nun aldığı sistemler hep AMD ekran kartlı sistem olmuş. Hepsinde de sorun yaşamış. Ben 3 defa 2 tane RX 6700 XT ve bir tane RX 6700 aldım. Oyun oynamak imkansız. Bir daha kesinlikle bulaşmayacağım marka. Allah'tan kolayca iade edebildim edemeseydim eğer 30K zararım olacaktı.

Bende var ben neden soğumadım? 6900XT, 6500XT, 6700 kullandım.
Valla 100 kullanıcından 90 tanesi sorun yaşayıp 10 tanesi ben yaşamadım diyorsa bu duruma olumlu bakamıyorum. Fiyatların ucuz olması ve genel performansının iyi olmasından kaynaklı sürekli AMD tarafından ilerledim ben. Kullandığım tüm kartlar AMD, şu anda da RX 6600 var.

Forum genelinde olsun, Recep Baltaş'ın açtığı konular olsun AMD sorunları bolca mevcut. Şimdi ne desem ''ben sorun yaşamadım'' diyen birisini ikna edemeyebilirim ancak kendi edindiğim tecrübeler hep olumsuzdu maalesef. Öneren yine önersin, son karar konu sahibinde.

Ben RX 7800 XT'nin, RTX 5070 karşısında hiçbir artı yanını göremiyorum maalesef. Hadi 9000 serisi olsa neyse, seçenek olabilir diyeceğim ama RX 7000 serisi ile RTX 5000 serisi karşılaştırılmamalı bence.

Ben 7800 XT'nin, RTX 5070 karşısında hiçbir artı yanını göremiyorum maalesef. Hadi 9000 serisi olsa neyse, seçenek olabilir diyeceğim ama RX 7000 serisi ile RTX 5000 serisi karşılaştırılmamalı bence.

İşte 99 tane katıldığım görüşten biri. RX 7800 XT'si olan adam kullanmaya gönül rahatlığı ile devam edebilir ya da ben sırf Rust oynuyorum abi diyen adam da alabilir ama sonu bütçe ise RX 9060 XT performans ise RTX 5070 gibi bir seçenek varken bu bütçe aralığında diğer seçenekler biraz absürt kaçıyor. Sıfır RX 7800XT 17-18k civarına iner o zaman belki göz kırpılabilir.

Recep Baltaş'ın açtığı konular olsun AMD sorunları bolca mevcut.

NVIDIA 5000 serisinde de sürücüler sorunluydu. Siyah ekran oyundan atma çökme vb sorunlar vardı. Yeşil tarafta da konular mevcut. Fakat AMD kadar göze batmıyor nedense. NVIDIA'nın driver ve stabilize olarak daha iyi olduğunu herkes biliyor zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt