Ekran kartı kategorisinde hangisi alınmalı?
Son düzenleme:
Hayattan soğumak için mutlaka AMD ekran kartı alınmalı, düzgün bir deneyim istiyorsanız NVIDIA alın.
Bende var ben neden soğumadım? 6900XT, 6500XT, 6700 kullandım.
Caner hocamın 100 dediğinin 99'una katılıyorum maalesef ki AMD tecrübeleri konusunda çok katı. İki tarafın da ikna olmayacağı bir konu maalesef.
Herkesin tecrübesi bir değil ki. 3 kere AMD kart değiştirdim hiçbirinde en ufak bir sorun yaşamadım. Arkadaşım RTX 3060 ile bir ton sorun yaşadı. Ben de burada "hayattan soğumak için mutlaka NVIDIA ekran kartı alınmalı" diyeyim o zaman.
Valla 100 kullanıcından 90 tanesi sorun yaşayıp 10 tanesi ben yaşamadım diyorsa bu duruma olumlu bakamıyorum. Fiyatların ucuz olması ve genel performansının iyi olmasından kaynaklı sürekli AMD tarafından ilerledim ben. Kullandığım tüm kartlar AMD, şu anda da RX 6600 var.Bende var ben neden soğumadım? 6900XT, 6500XT, 6700 kullandım.
Ben 7800 XT'nin, RTX 5070 karşısında hiçbir artı yanını göremiyorum maalesef. Hadi 9000 serisi olsa neyse, seçenek olabilir diyeceğim ama RX 7000 serisi ile RTX 5000 serisi karşılaştırılmamalı bence.
Recep Baltaş'ın açtığı konular olsun AMD sorunları bolca mevcut.