Öğrenci ve öğretim üyesi kalitesi olarak ODTÜ vs İTÜ?

Üniversite sıralama baktığım zaman;
  • ODTÜ->285
  • İTÜ->326
Sırada.

ODTÜ dünya sıralamasında daha iyi olduğunu gösteriyor. Ancak hocadan hocaya, öğrenciden öğrenciye değişeceğini biliyorum. Genel anlamıyla bilgisayar mühendisliğinde hangisi daha iyidir? Tek tek hoca veya öğrenci ayrımı değil. Genel anlamda en iyi hangisidir?

İyi Sosyaller.

O verilen eğitimle ilgili değil pek. ODTÜ'de rektorluk nasıl bilmiyorum güncel olarak İTÜ. Ekonomik düsünmek daha iyi olur.

ODTÜ şu an tercih edilebilecek bir yer olmaktan çıktı açık konuşalım, radikal solu da geçtim öğrenci topluluklarının %65-70'lik kısmı doğrudan terör sempatizanı. Özellikle eylem ve şenlik komiteleri direkt terör sempatizanı.
İTÜ tamamen radikal olmayan sol görüşe sahip ve öğrencilerinin çok azınlık kısmının terör sempatizanı olduğu, aynı zamanda eğitim açısından da en iyi teknik okullarımızdan birisi.
Lakin bilgisayar mühendisliği için akademik kadro olarak İTÜ/GTU/Hacettepe ve IYTU oldukça iyi durumda oldukları söylenen üniversiteler. GTU için @mr.esat bilgi verebilir.

ODTÜ şu an tercih edilebilecek bir yer olmaktan çıktı açık konuşalım, radikal solu da geçtim öğrenci topluluklarının %65-70'lik kısmı doğrudan terör sempatizanı. Özellikle eylem ve şenlik komiteleri direkt terör sempatizanı.
İTÜ tamamen radikal olmayan sol görüşe sahip ve öğrencilerinin çok azınlık kısmının terör sempatizanı olduğu, aynı zamanda eğitim açısından da en iyi teknik okullarımızdan birisi.
Lakin bilgisayar mühendisliği için akademik kadro olarak İTÜ/GTU/Hacettepe ve IYTU oldukça iyi durumda oldukları söylenen üniversiteler. GTU için @mr.esat bilgi verebilir.
ODTÜ kötü mü yani? Böyle anladım ama. Yine de sorayım dedim.
O verilen eğitimle ilgili değil pek. ODTÜ'de rektorluk nasıl bilmiyorum güncel olarak İTÜ. Ekonomik düsünmek daha iyi olur.
Rektörlükle ne alakası var bunun?

Okulları bilemeyiz fakat millet bilgisayar yazılım bölümlerinden kaçarken neden bilgisayar?

ODTU, ITU, Bogazici gibi yerlerden mezun olanlarin Turkiye'de issiz kalma sansi pek yok ozellikle de muhendisliklerde. Kazandiktan sonra kendini 0 gelistirirsen yine bir ihtimal ama o bile zor. CV'de bu universiteler yaziyorsa stajda kolay bulursun is de. Biraz da kendini gelistirip alan belirledin mi tamamdir zaten.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt