Ping yükselmeden Discord'a nasıl girilebilir?

lengthow

Uzman
Selam arkadaşlar,

Malum Discord engellendi ve ancak VPN gibi programlarla giriş yapabiliyoruz. Şu an Kaspersky VPN kullanıyorum ancak pingimi çok yükseltiyor. Split Tunnel yapsam da yapmasam da yükseliyor, ayrıca çoğu oyuna da giremiyorum Split Tunnel açıkken. GoodbyeDPI ve DNS değiştirme kombinasyonunu denedim ama bende işe yaramadı. WARP önerenleri çok gördüm ama onda da emin olamadım pingim ve hızım çok etkilenir mi diye. İnterneti en az şekilde etkileyen çözüm nedir?

Şimdiden teşekkürler.

Warp indirin ancak ayarlardan Warp özellikli 1.1.1.1 yerine yukarısında olan 1.1.1.1'i seçin. Warp özellikli 20-30 ping bindiriyor. Ben hiç ping kaybetmedim 1.1.1.1 kullanarak oyunlarda.
1728824266196.webp

Selam arkadaşlar,

Malum Discord engellendi ve ancak VPN gibi programlarla giriş yapabiliyoruz. Şu an Kaspersky VPN kullanıyorum ancak pingimi çok yükseltiyor. Split tunnel yapsam da yapmasam da yükseliyor, ayrıca çoğu oyuna da giremiyorum split tunnel açıkken. GoodbyeDPI ve DNS değiştirme kombinasyonunu denedim ama bende işe yaramadı. WARP önerenleri çok gördüm ama onda da emin olamadım pingim ve hızım çok etkilenir mi diye. İnterneti en az şekilde etkileyen çözüm nedir?

Şimdiden teşekkürler.

Superonline internet mi kullanıyorsunuz?

Selam arkadaşlar,

Malum Discord engellendi ve ancak VPN gibi programlarla giriş yapabiliyoruz. Şu an Kaspersky VPN kullanıyorum ancak pingimi çok yükseltiyor. Split tunnel yapsam da yapmasam da yükseliyor, ayrıca çoğu oyuna da giremiyorum split tunnel açıkken. GoodbyeDPI ve DNS değiştirme kombinasyonunu denedim ama bende işe yaramadı. WARP önerenleri çok gördüm ama onda da emin olamadım pingim ve hızım çok etkilenir mi diye. İnterneti en az şekilde etkileyen çözüm nedir?

Şimdiden teşekkürler.

Exitlag diye bir uygulama var ücretli aylık 4 5 dolar olması lazım hem oyun içi pinginizi azaltır hem de Discord'u pingsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.

WARP kullanıyorum anlık 40ms. Oyunlarda ise dalgalanma mevcut sadece. BF5 WARP ile sorunsuz 54ms sabit.
Speedtest'te benim 84ms civarı çıkıyor hocam. VPN'de 60 civarıydı ama bazen anlık aşırı bir yükselme oluyor.

Warp indirin ancak ayarlardan Warp özellikli 1.1.1.1 yerine yukarısında olan 1.1.1.1'i seçin. Warp özellikli 20-30 ping bindiriyor. Ben hiç ping kaybetmedim 1.1.1.1 kullanarak oyunlarda.
Eki Görüntüle 90362
Deneyeyim hocam.

Superonline internet mi kullanıyorsunuz?
Evet.

Exitlag diye bir uygulama var ücretli aylık 4 5 dolar olması lazım hem oyun içi pinginizi azaltır hem de Discord'u pingsiz bir şekilde kullanabilirsiniz.
Hocam ücret ödemek istemiyorum açıkçası, ücretsiz bir çözüm daha iyi olur.

Eki Görüntüle 90362
Hocam denedim, sırf 1.1.1.1 seçince bağlanamıyorum Discord'a.

Speedtest'te benim 84ms civarı çıkıyor hocam. VPN'de 60 civarıydı ama bazen anlık aşırı bir yükselme oluyor.

Deneyeyim hocam.

Evet.

Hocam ücret ödemek istemiyorum açıkçası, ücretsiz bir çözüm daha iyi olur.

Hocam denedim, sırf 1.1.1.1 seçince bağlanamıyorum Discord'a.

Hocam ücretsiz bulmanız çok zor.

Kod:
@ECHO OFF
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"

start "" goodbyedpi.exe --set-ttl 3

POPD
POPD

GoodbyeDPI ile pingsiz discorda giriş yapabilirsiniz.
2_any_country_dnsredir dosyasına sağ tıklayıp tüm satırları silip yukarıdaki attıgım kod ile kaydedin sonrasında yönetici olarak çalıştırın.

Geri
Yukarı Alt