Puro içtikten sonra boğaz ve ciğer ağrısı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m4tehan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 823
  • Etiketler Etiketler
    saat

m4tehan

Uzman
Bugün ilk defa büyük purolardan içtim, bir günde 1 tane küçük puro 1 tane de büyük puro ve puff içtim başım felakat döndü, bayilacaktim az kalsın. Şu an evdeyim yatıyorum ama kalbim ve ciğerlerim çok ağrıyor. Boğazım da bayağı ağrıyor, sizce bu ilk defa içtiğim için mi oluyor? Bir sağlık ocağına gitmeli miyim? Ha bir de puroyu içime çektim unutkanlık oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün ilk defa büyük purolardan içtim, bir günde 1 tane küçük puro 1 tane de büyük puro ve puff içtim başım felakat döndü, bayilacaktim az kalsın. Şu an evdeyim yatıyorum ama kalbim ve ciğerlerim çok ağrıyor. Boğazım da bayağı ağrıyor, sizce bu ilk defa içtiğim için mi oluyor? Bir sağlık ocağına gitmeli miyim? Ha bir de puroyu içime çektim unutkanlık oldu.

Puro dumanı içine çekilmez, agızda gezdirilir ve aroması alınır. Sen sigara içer gibi içtiysen yazık sana.

1725149091363.webp

1725149165680.webp

Puro dumanı içine çekilmez, agızda gezdirilir ve aroması alınır. Sen sigara içer gibi içtiysen yazık sana.

Eki Görüntüle 79562

Eki Görüntüle 79563

Kafam zaten bulanıktı arada içime çektim.

Puro kesinlikle içe çekilmez hocam. Tütün ihtiyacını da gidermez, tat için içilir. Mide bulantısı da yapar o şekilde. Bir de bazı purolar sona doğru baş ağrısı yapabiliyor, ona sizin alışıp nerede bırakacağınızı belirlemeniz gerek.
Evet doğru, şu an boğazım öyle bir ağrıyor ki başım da çok fena uyuyamıyorum.

Teşekkürler, sence bir sağlık ocağına gideyim mi boğazım kalbim ciğerlerim ağrıyor, ciğerim biraz geçti.

Kan akışın yavaşlamıştır nikotinden, dediğim gibi sıcak bir şeyler içersen iyi gelir.

Çay, kahve, sıcak çikolata falan gibi şeyler boğazını yumuşatır ve duman isini atar.

Teşekkürler, sence bir sağlık ocağına gideyim mi boğazım kalbim ciğerlerim ağrıyor, ciğerim biraz geçti.
Hocam gitmeyin desem yanlış olur, gidin desem yanlış olur ama kendinizi kötü hissediyorsanız gidebilirsiniz. Puro hakkında deneyimlerine göre şunları söyleyebilirim:

Yavaş için, hem puroyu yakarsınız bu sebepten tadı bozulur hem de başınız ve boğazınız ağrır. İçerken de kendi etrafında hafiften döndürürseniz aromalar daha iyi gelir.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt