Red Dead Online başlangıçta ne yapılmalı?

Ywgizefe

Becerikli
Herkese merhaba.

Red Dead Online'a üç gün önce arkadaşımla birlikte başladım. Şu an için çoğunlukla Blood Money görevlerini yapıyoruz; 5 altın ve 250 dolar civarında bir birikimim var. Birçok kasabayı gezmeme rağmen mermi dışında silah satın alma konusunda erişim sorunu yaşıyorum.

Oyunun başlangıç aşamasında gelişimimi hızlandırmak için şu konularda tavsiyelerinize ihtiyacım var:

1. Kazanç: En hızlı ve verimli şekilde dolar ve altın kazanma yöntemleri nelerdir?
2. Ekipman: Başlangıç ve orta seviye için fiyat/performans odaklı at ve silah önerileriniz neler olur?
3. Öncelik Sırası: Kazandığım parayı ve altını öncelikli olarak hangi rollere veya ekipmanlara harcamalıyım?
4. "Isabella Map": Karlı bölgedeki bir sandık üzerinden para kazanıldığına dair söylentiler doğru mu? Bu yöntemin bir riski veya gerekliliği var mıdır?
5. Koleksiyoncu Haritası: İnternette bulunan ve haritadaki değerli eşyaların yerini gösteren (Jean Ropke vb.) siteler tam olarak nasıl kullanılıyor ve verimli bir yöntem mi?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
At olarak 250 dolara red chestnut arabian alabilirsin. Silahlar sen level atladıkça kilitleri açılır. Blood money görevi yapmaya devam et. 15 altın olunca ( bazen 10'a hatta 5'e düşebiliyor) bounty hinter lisansı al. Böylece hızlıca altın ve para kazanabilirsin.

Daha anlatacak çok şey var ama maalesef vaktim yok şu an. Birazdan daha detaylı cevap istersen yanıtlarım.

Teşekkür ederim hocam yanıtınızı bekliyorum.Ayrıca en hızlı nasıl level atlayabilirim

Teşekkür ederim hocam yanıtınızı bekliyorum.Ayrıca en hızlı nasıl level atlayabilirim
Önce Bounty Hunter lisansı alırsınız. Oradan gelen altınlarda Trader mesleğinin kilidini açarsınız. Mesleğin başları çok karsız gibi gelecek ama biraz emekten sonra çok hızlı level atlamaya başlayacaksınız. Bu arada bazen bazı etkinliklere XP Boost geliyor. Onları da değerlendirirseniz hızlıca level atlarsınız.

Onun dışında diğer sorunuza gelirsek, koleksiyoncu mesleğine başlarda hiç bulaşmayın. Ben +100 saatte falan ekledim koleksiyon mesleğini. Onun dışında Trader bittikten sonra Moonshiner da alabilirsiniz, keyifli bir meslektir.

Onun dışında harita gezerken treasure Hunter adlı kişiye denk gelirseniz öldürüp mapi alabilirsiniz. İyi para kazandırır.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim hocam ısabella map tam olarak nedir TikTok'ta çokça karşıma çıkmaya başladı.

Teşekkür ederim hocam ısabella map tam olarak nedir TikTok'ta çokça karşıma çıkmaya başladı.
Bildiğim kadarıyla normal bir treasure Map fakat kolay bulunabildiği bir lokasyonu var. Treasure Map'lerden iyi para geldiği için insanlar tekrarlayıp para kasıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…