ROG Pelta vs Arctis Nova 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferckleNN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 366
  • Etiketler Etiketler
    nova rog

ferckleNN

Başarılı
Makaleler
7
Yer
Ankara
Merhaba, kulaklık arıyorum ve yaklaşık 6000-6500TL bütçem çıkıyor. Daha üstü yok önermeyin lütfen. Bu iki kulaklık arasında veya bu bütçeye bass konusunda fakir olmayıp üzmeyecek oyuncu kablosuz kulaklık önerir misiniz? Arctis 9, Arctis Prime gibi kulaklıklar kafama küçük geliyor SS tarafında Nova dışında ürünler kafama olmuyor maalesef.

Merhaba, kulaklık arıyorum ve yaklaşık 6000-6500TL bütçem çıkıyor. Daha üstü yok önermeyin lütfen. Bu iki kulaklık arasında veya bu bütçeye bass konusunda fakir olmayıp üzmeyecek oyuncu kablosuz kulaklık önerir misiniz? Arctis 9, Arctis Prime gibi kulaklıklar kafama küçük geliyor SS tarafında Nova dışında ürünler kafama olmuyor maalesef.
İkisi arasından Pelta daha iyi. Pelta Ses kalitesi olarak Nova 7 kıvamında. Mikrofon olarak Nova5 gibi. Yani 2 kulaklığın iyi yönlerini almış bir kulaklık. Pelta alman daha mantıklı olur.

Her yönüyle harikadır.
Oyun oynarken hoşuma gitmişti. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bu açıklama değil hocam genelleme yapıyorsunuz. İkisini de denemediğim için özellikle Nova 5 önerdiğinizi söylediniz bundan dolayı bu soruyu soruyorum. Müzik fazla dinlerim bass konusunda pelta aşırı övülüyor Nova 5 ile ilgili tiz mid ağırlıklı fakat basslardada pelta kadar güçlü olmadığı yorumlarını gördüm. Nova 5'in mikrofonu içine girmesi cabası, driver olarak GG'nin en kaliteli driverı olduğunu da biliyoruz ama yapı kalitesi olarak pelta daha önde deniliyor.

Bu açıklama değil hocam genelleme yapıyorsunuz. İkisini de denemediğim için özellikle Nova 5 önerdiğinizi söylediniz bundan dolayı bu soruyu soruyorum. Müzik fazla dinlerim bass konusunda pelta aşırı övülüyor Nova 5 ile ilgili tiz mid ağırlıklı fakat basslardada pelta kadar güçlü olmadığı yorumlarını gördüm. Nova 5'in mikrofonu içine girmesi cabası, driver olarak GG'nin en kaliteli driverı olduğunu da biliyoruz ama yapı kalitesi olarak pelta daha önde deniliyor.
Steelseries GG eğer SS kulaklığın yoksa gene kullanılabiliyor. Yani EQ ayarı gibi ayarlamalar ve mikrofona gürültü engelleme gibi özellikler ekleyeceksen GG'yi gene herhangi bir kulaklıkla kullanabilirsin.

SteelSeries GG eğer SS kulaklığın yoksa gene kullanılabiliyor. Yani EQ ayarı gibi ayarlamalar ve mikrofona gürültü engelleme gibi özellikler ekleyeceksen GG'yi gene herhangi bir kulaklıkla kullanabilirsin.

Yok hocam onu biliyorum zaten bana ses kalitesi gerekiyor konfor bulamadığım için sürekli al/sat yaptığım ile ilgili çoğu konuya belki denk gelmişsinizdir. Artık final vermek istiyorum yani 2-3 yıl (eğer beğenirsem) benimle beraber olacak bundan dolayı kafa bandından Corsair gibi kırılmayacak, Rampage veya diğer HyperX gibi markalar tarzı boğuk, cızırtılı ses vermeyecek ürün gerekiyor. İtopya var şehrimde fakat teşhirde pelta yoktu o yüzden es geçmiştim fakat Gaming.Gen.TR'de 1100 lira daha ucuz olunca radarıma aldım ve daha bugün yeni yeni araştırmaya başladım. Genelde cs/ets/valo/bf gibi oyunlar oynarım çoğunlukla müzik dinlerim bass ağırlıklı müzikler.

Yok hocam onu biliyorum zaten bana ses kalitesi gerekiyor konfor bulamadığım için sürekli al/sat yaptığım ile ilgili çoğu konuya belki denk gelmişsinizdir. Artık final vermek istiyorum yani 2-3 yıl (eğer beğenirsem) benimle beraber olacak bundan dolayı kafa bandından Corsair gibi kırılmayacak, Rampage veya diğer HyperX gibi markalar tarzı boğuk, cızırtılı ses vermeyecek ürün gerekiyor. İtopya var şehrimde fakat teşhirde pelta yoktu o yüzden es geçmiştim fakat Gaming.Gen.TR'de 1100 lira daha ucuz olunca radarıma aldım ve daha bugün yeni yeni araştırmaya başladım. Genelde cs/ets/valo/bf gibi oyunlar oynarım çoğunlukla müzik dinlerim bass ağırlıklı müzikler.
Pelta genel olarak övülüyor. Alan çok kişiden de memnun olduğuna dair yorumlar aldım. SS Nova 7'de iyidir ki Nova pro wireless kullanıyorum 3 senedir. İkiside üzmez bana kalırsa.

Pelta genel olarak övülüyor. Alan çok kişiden de memnun olduğuna dair yorumlar aldım. SS Nova 7'de iyidir ki Nova Pro Wireless kullanıyorum 3 senedir? İkisi de üzmez bana kalırsa.

Nova Pro'ya bütçem çıksa onu alacağım da o kadarı yok :D Nova 7'nin mikrofonunu beğenmemiştim yoksa sesi güzel o kulaklığın mikrofon da önemli kalıyor hocam. Pelta alacağım, teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt