58.000 TL’ye RTX 5060 Ti 16 GB sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan taylank
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 87
  • Etiketler Etiketler
    5060 rtx

taylank

Gelişen
1751388337189.webp

Arkadaşlar gaming laptop düşünüyordum ama kafamda böyle bir sistem de olsun istedim. Sizce nasıl? Önerilerinizi bekliyorum.

Hocam, uzun ömürlü olsun diye İ5 13500 için B760 Gaming X aldım. Siz TDP değeri tavanda olan işlemci için H610 anakart alıyorsanız sakın yapmayın. İşlemci tam verimini kullanmama ihtimali yüksek.

Hocam, uzun ömürlü olsun diye İ5 13500 için B760 Gaming X aldım. Siz TDP değeri tavanda olan işlemci için H610 anakart alıyorsanız sakın yapmayın. İşlemci tam verimini kullanmama ihtimali yüksek.

Deneyimle sabittir, o VRM'ler asla soğumaz. Islemci asla tam verim çalışmaz. En azindan giris seviyesi bile olsa Z almali. Bir de OC yapmaya kalkarsa 14900KF'yi serinletecek soğutucu zor.

Eki Görüntüle 159467

Arkadaşlar gaming laptop düşünüyordum ama kafamda böyle bir sistem de olsun istedim. Sizce nasıl? Önerilerinizi bekliyorum.
14900KF için H610 alırsan anakartın elinde kalır öyle diyeyim. Ayrıca millet devasa sıvı soğutmalarla anca soğutuyor, sen 2 borulu ucuz bir soğutucuyla mı soğutmayı düşünüyorsun? İnanılmaz dengesiz olmuş sistem.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt