Samsung Galaxy A34 ne zaman One UI 7.0 güncellemesi alacak?

Yer
İzmir Dikili/Bergama
Cihaz
Samsung Galaxy A34
Haziran başında bana bununla ilgili güncelleme olduğunu bildirim olarak görmüştüm. Fakat güncellemeleri denetle dememe rağmen hâlâ gelmiyor. Sizce ne zaman gelir veya size geldi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye kayıtlı hocam.

Csc değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Çok basit. Belki hata olmuştur. Csc yi değiştirmek herhangi bir soruna yol açmıyor. Basitten gideceğiz. Eğer Windows 10 üstü patateste olsa bilgisayarın varsa yaparsın. Eğer PC yoksa Samsung teknik servisine git. Onlar halleder.
Csc değiştirmek için video atayım.

Çıkan seçenekleri bana söylemen yeterli.

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim ama çalışan herhangi bir şeyi bozan biri olduğum için hiç bulaşmayım en iyisi. Modem ve bilgisayarın içinden geçmişliğim var geçmişte.

Hocam tavsiyeniz için teşekkür ederim ama çalışan herhangi bir şeyi bozan biri olduğum için hiç bulaşmayım en iyisi. Modem ve bilgisayarın içinden geçmişliğim var geçmişte.

Yani siz bilirsiniz ama sadece telefon ekranını sürekli açık tutuyorsunuz, telefonu PC'ye bağlayıp, USB hata ayıklayıcısını açıyorsunuz. Gerisini yapacağınız uygulama hallediyor zaten. Eğer bozacağınızı düşünüyorsanız ve güncelleme sizin için önemliyse dediğim gibi teknik servise götürebilirsiniz. Samsung telefonlarda görülen bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…