iambinary

Başarılı
4-5 sene rahat götürecek telefon lazım, bu iki model en iyileri galiba. Samsung dışı Android almam zaten.

Hangisini önerirsiniz merak ettim. Kamera özellikleri, parmak izi teknolojisi falan S24 daha iyi ama S25 FE daha yeni bir model. İkisinin arasında kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Batarya onemliyse S25 FE oneririm. Sahsen benim secimim S25 FE olurdu. Arada 900 MAh'lik bir fark var. Farkli marka dusunursen (3a) Pro'ya bakabilirsin.

Sadece bataryadan değil de daha yeni bir model olduğu için S25 FE daha cazip geliyor. Mağazaya gidip hangisinin duruşu hoşuma gittiyse onu alacağım muhtemelen.

FE fazla iPhone çakması duruyor, kardeşimde S25FE babamda S24 FE var, benim S23 Ultra ile hafif bir kıyasladım da yok. Ben olsam S23 Ultra'ya da biriktirip S24 Ultra alırım.
"biriktirip" = bütçeyi 2x yapmak

Tasarımları genel olarak aynı değil mi? @Simon daha iyi bilir.
Tasarim olarak Samsung cihazlar her zaman iPhone'lardan ayrisiyor. Ben bu ikisi arasinda bir benzerlik goremiyorum.

1772111105359.webp

1772111135888.webp

O anlamda demedim, hocam. Yani o zaman S25, S24, S23 gibi telefonlarda çakma mı oluyor? Sadece FE serileri olmuyor değil mi? Saygılar.
Tamam simdi anladim. Bence Samsung nebzinde cakma diyebilecegimiz tek telefon S25 Edge. Air cakmasi gibi duruyor. FE gayet ozgun bir seri. Vivo'da FE telefon cikardi Samsung'a bakip.