Gereksiz ön yargı. Belki adamlar bu sefer süper bir işlemci çıkartacak nereden biliyor bu insanlar? Bende S23 var snap 8 gen 2 çok iyi ama bunun gibi az ısınan ve az yakan bir işlemci olursa daha ne olsun? İlk çıktığında ısı ve şarj testlerine bakmak lazım, eğer ki 2 nanometre olayı cidden işimizi görüyorsa daha ne olsun.

Samsung'un yapamadığı ısı ve şarj değerleri değil. Kullanıcı deneyimi. En büyük sorunu şebeke ve shutter.

Ne zaman kullandın Exynos 2600?

Samsung geliştirici mühendislerinden herhalde bu arkadaş.

Cümlemde Exynos 2600 geçti mi? Geçmedi. Samsung'un en son işlemcisi ne? Ex 2400. 2400'ün ve ondan öncekilerin sorunu ne? Verimlilik, modem ve optimizasyon. Ex 2400'ün sorunu ne? Modem ve optimizasyon. Demek istedim ki; ısı ve verimliliği Samsung halletti tek sorunu modem ve shutter yani optimizasyon. Şebekenin mükemmel olduğu yerlerde Exynos 2400'ün hiçbir sorunu yok sayılabilir.

Cümlemde Exynos 2600 geçti mi? Geçmedi. Samsung'un en son işlemcisi ne? Ex 2400. 2400'ün ve ondan öncekilerin sorunu ne? Verimlilik, modem ve optimizasyon. Ex 2400'ün sorunu ne? Modem ve optimizasyon. Demek istedim ki; ısı ve verimliliği Samsung halletti tek sorunu modem ve shutter yani optimizasyon.

Bu arada son işlemci 2500 amiral gemisinde. Onu unutmuşsunuz.

Cümlemde Exynos 2600 geçti mi? Geçmedi. Samsung'un en son işlemcisi ne? Ex 2400. 2400'ün ve ondan öncekilerin sorunu ne? Verimlilik, modem ve optimizasyon. Ex 2400'ün sorunu ne? Modem ve optimizasyon. Demek istedim ki; ısı ve verimliliği Samsung halletti tek sorunu modem ve shutter yani optimizasyon.

Belki adamlar bu sefer süper bir işlemci çıkartacak nereden biliyor bu insanlar?
İlk çıktığında ısı ve şarj testlerine bakmak lazım, Eğer ki 2 nanometre olayı cidden işimizi görüyorsa daha ne olsun.
Yazdıklarımı iyi oku dostum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada son işlemci 2500 amiral gemisinde. Onu unutmuşsunuz.

Modemleri aynı sorunları da aynı.

Yazdıklarımı gözüne oku dostum tek görme organın o.

Ezberci olmasından normaldir unutması.

Yazdıklarınıza karşı bir söylemim oldu mu? Hayır olmadı. Bence bana karşı olan kırılgan narsistliğinizi bırakmanız gerekiyor. "bende S23 var snap 8 gen 2 çok iyi ama bunun gibi az ısınan ve az yakan bir işlemci olursa daha ne olsun?" demişsiniz. Ben de sizi destekleyen şekilde Samsung zaten ısı ve verimlilik konusunu aştı artık az ısınıyor ve az yakıyor demişim. Fakat siz rekabet algılayıp her zamanki gibi iğneleyici konuşmuşsunuz. :)

Son düzenleme: