Modemi iyi verimliliği yeterli olsun deli gibi satar bence.
Detaylar
Kim cevapladı?Arlecchino
Başarılı
Gereksiz ön yargı. Belki adamlar bu sefer süper bir işlemci çıkartacak nereden biliyor bu insanlar? Bende S23 var snap 8 gen 2 çok iyi ama bunun gibi az ısınan ve az yakan bir işlemci olursa daha ne olsun? İlk çıktığında ısı ve şarj testlerine bakmak lazım, eğer ki 2 nanometre olayı cidden işimizi görüyorsa daha ne olsun.
Samsung'un yapamadığı ısı ve şarj değerleri değil. Kullanıcı deneyimi. En büyük sorunu şebeke ve shutter.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Ne zaman kullandın Exynos 2600??Samsung'un yapamadığı ısı ve şarj değerleri değil. Kullanıcı deneyimi. En büyük sorunu şebeke ve shutter.
Samsung geliştirici mühendislerinden herhalde bu arkadaş.
Arlecchino
Başarılı
Ne zaman kullandın Exynos 2600?
Samsung geliştirici mühendislerinden herhalde bu arkadaş.
Cümlemde Exynos 2600 geçti mi? Geçmedi. Samsung'un en son işlemcisi ne? Ex 2400. 2400'ün ve ondan öncekilerin sorunu ne? Verimlilik, modem ve optimizasyon. Ex 2400'ün sorunu ne? Modem ve optimizasyon. Demek istedim ki; ısı ve verimliliği Samsung halletti tek sorunu modem ve shutter yani optimizasyon. Şebekenin mükemmel olduğu yerlerde Exynos 2400'ün hiçbir sorunu yok sayılabilir.
- Makaleler
- 6
Cümlemde Exynos 2600 geçti mi? Geçmedi. Samsung'un en son işlemcisi ne? Ex 2400. 2400'ün ve ondan öncekilerin sorunu ne? Verimlilik, modem ve optimizasyon. Ex 2400'ün sorunu ne? Modem ve optimizasyon. Demek istedim ki; ısı ve verimliliği Samsung halletti tek sorunu modem ve shutter yani optimizasyon.
Bu arada son işlemci 2500 amiral gemisinde. Onu unutmuşsunuz.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
Cümlemde Exynos 2600 geçti mi? Geçmedi. Samsung'un en son işlemcisi ne? Ex 2400. 2400'ün ve ondan öncekilerin sorunu ne? Verimlilik, modem ve optimizasyon. Ex 2400'ün sorunu ne? Modem ve optimizasyon. Demek istedim ki; ısı ve verimliliği Samsung halletti tek sorunu modem ve shutter yani optimizasyon.
Belki adamlar bu sefer süper bir işlemci çıkartacak nereden biliyor bu insanlar?
Yazdıklarımı iyi oku dostum.İlk çıktığında ısı ve şarj testlerine bakmak lazım, Eğer ki 2 nanometre olayı cidden işimizi görüyorsa daha ne olsun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arlecchino
Başarılı
Bu arada son işlemci 2500 amiral gemisinde. Onu unutmuşsunuz.
Modemleri aynı sorunları da aynı.
Yazdıklarımı gözüne oku dostum tek görme organın o.
Ezberci olmasından normaldir unutması.
Yazdıklarınıza karşı bir söylemim oldu mu? Hayır olmadı. Bence bana karşı olan kırılgan narsistliğinizi bırakmanız gerekiyor. "bende S23 var snap 8 gen 2 çok iyi ama bunun gibi az ısınan ve az yakan bir işlemci olursa daha ne olsun?" demişsiniz. Ben de sizi destekleyen şekilde Samsung zaten ısı ve verimlilik konusunu aştı artık az ısınıyor ve az yakıyor demişim. Fakat siz rekabet algılayıp her zamanki gibi iğneleyici konuşmuşsunuz.
Son düzenleme:
dalmatianpelican
Yetkin
Hayir ugramam cunku almayacam. Neyle gelecegi de umrumda degil.
Bandırmalı1965
Uzman
Samsung önce tekrardan Bootloader'i açabilmeyi geri getirsin sonrasını düşünürüz.
Astrea Virgo
Yetkin
Tek sorunu şebeke olsa...Modemi iyi verimliliği yeterli olsun deli gibi satar bence.