Samsung Galaxy Tab S9 FE Plus için 25W şarj adaptörü yeterli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan behzatterim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 102

behzatterim

Gelişen
Dostlar selam,

Yakın zamanda S9 FE Plus tablet sipariş ettim ancak adaptör konusunda sıkıntım var. Halihazırda A34 telefonum var, orijinal Samsung adaptörü almıştım 25W. Şu an için adaptör ne almam gerekiyor veya gerekiyor mu? Bazı arkadaşlar alma gereksiz diyor, bazıları da 45W al diyor.

Fikirleriniz nelerdir? S9 FE Plus kullanan varsa şarj konusunda nasıldır? Fikirlerinize açığım, iyi Sosyaller.

25 watt yetiyor. Boşuna masraf yapma.
Tesekkurler hocam birkac forumda baktim ancak muhakkak 45 alin yazmislar anlamadim bende.

Bunu alabilirsin. Aynı anda 2 cihaz şarj eder. Biri 20 watt diğeri 25 watt. Şarj cihazınız yeterli ama.
Hocam ayni anda etmek gibi onceligim yok ya olursa direkt 45w alacagim veya hic almayacagim ancak oneriniz icin tesekkur ederimm

Bunu alabilirsin. Aynı anda 2 cihaz şarj eder. Biri 20 watt diğeri 25 watt. Şarj cihazınız yeterli ama.
Hocam selamlar siz bunu attiktan sonra biraz baktim ürün gayet guzele benziyordu bir sans vereyim diyip siparis ettim oneri icin tekrardan tesekkurler .

Son düzenleme:
Tesekkurler hocam birkac forumda baktim ancak muhakkak 45 alin yazmislar anlamadim bende.

Hocam ayni anda etmek gibi onceligim yok ya olursa direkt 45w alacagim veya hic almayacagim ancak oneriniz icin tesekkur ederimm

Hocam selamlar siz bunu attiktan sonra biraz baktim ürün gayet guzele benziyordu bir sans vereyim diyip siparis ettim oneri icin tekrardan tesekkurler .
Hayırlı olsun hocam.

Hocam 45 W ile 25 W arasında çok fark yok Samsung tarafında şarj olurken. İki W değerinde de şarj aletim var. Tab S9 modeline sahibim. Orijinal şarj aletiniz varmış, bence de gerek yok. Arkadaşların önerdiği Spigen çok kaliteli bu arada. Hızlı şarj açtığınızda tablette, gayet iyi şarj ediyor adaptörünüz.

Hocam 45 W ile 25 W arasında çok fark yok Samsung tarafında şarj olurken. İki W değerinde de şarj aletim var. Tab S9 modeline sahibim. Orijinal şarj aletiniz varmış, bence de gerek yok. Arkadaşların önerdiği Spigen çok kaliteli bu arada. Hızlı şarj açtığınızda tablette, gayet iyi şarj ediyor adaptörünüz.
Hocam cevabiniz icin tesekkurler aslinda basta alma fikrim yoktu ancak ikisinin de farkli adaptoru olsun diye dusundum siparisi verdim bakalim gelince inceleyecegim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt