Samsung S25 serisini neden kimse konuşmuyor?

Aktif olarak s23 kullanıyorum. Ben de o güncellemeleri alıyorum. ara güncellemelerde heycan verici ne görüyorsun? ben söyleyeyim hiçbir şey. sadece stabilite konusunda iyileştirmeler yapmaya calısıyorlar o da ne kadar işe yarıyor tartışılır. Yılda 1 kez visual bire değişiklik yapıp kitle hypelamaya çalışıyorlar ama bana kalırsa nafile.

iPhone'de her ay heyecan verici bir güncelleme görebiliyor musun? Göremezsin çünkü bu konuda daha kötüler.

Benim cihazımda stabillik arttı ayrıca. Bu yüzden tartışılmaz diyorum geçiyorum.

Ha ayrıca AI güncellemesi bu zamanın en heyecan verici güncellemesiydi, aydan aya üstüne eklediler de eklediler.

Telefonların eskisi gibi konuşmaya değer bir yanı kalmadı. O da aynı diğer elma logolu da aynı. Bilgisayar falan olsa belki oyun falan için iyisini alırsın ama bugün çok ucuz bir telefon alsan bile çoğu işi rahatlıkla yapabiliyor. Ufak farklılıklar harici hepsi aynı.

Apple telefon çıkardığında dünya gündemini meşgul ediyor.

Türkiye dışında kimsenin umurunda bile değil. 14 Pro Max sonrasında Apple, S22 Ultra sonrasında da Samsung bitti. Daha iki gün önce işlevini bile bilmeyen insanlar şu an titreye titreye yapay zeka demekten kudurmuş durumdalar. Ayıp denen bir şey var olm telefon bu. Biri gider 10 kişi daha gelir. Zamanında AMD yanıyor Intel serin çalışıyor diye insanların başının etini yiyen neredeyse herkes şu an AMD'ye kaymış durumda. İnsanlar dürüst olmaktan çok artık kendini havalı olduğunu zannettiği için mi orasını bilemem. Ama çoğunluğu hala popüler kültür köleliğine oynuyor. Sonra yalandan bir bahane türetip kendini rezil olmaktan kurtarıyor.

Dünden beridir 5000 mAh batarya, 45W ve aynı sensör diye eleştiri yapan herkese verdikleri cevap aynı. Samsung optimizasyon yapar olur biter diyorlar. Yerim senin şimdi optimizasyonunu arkadaşım. Gidip eleştirsene bunu niye böyle yapmak yerine böyle yaptın diye? En kötü markalar bile silikon karbon 6000 mAh bataryaları ve minimum 90W değerlerini konuşuyorken bu iki marka yerinde sayıp duruyor. Sen önce 6000 mAh bataryayı 90W şarjı koy sonra gider optimizasyonu da yaparsın. Bahsettikleri optimizasyonu da gördük.

Al mesela herkesin leş gibi işletim sistemi diye dilinden düşürmediği ve optimize değil dediği Xiaomi ikisini de tokatlamış geçmiş. Şimdi burada Xiaomi, Samsung ve Apple'ı optimizasyon yaptığı için mi geçmiş?

Yıllardır birbiriyle yarışan iki marka insanların arzularının sönmesi ve az ile yetinmesiyle bu hale geldi. Ön yargılı yaklaşıp başka markalara yaklaşılmazsa daha bu ikisi de böyle devam eder. Mecbur ya da fanboy değilseniz başka marka satın alın. Vivo, Xiaomi, Honor, OnePlus, Pixel veya diğerleri. Hepsi mi kötü sanki? Değil. Bu saydıklarımın içinden illaki isteklerinizi karşılayan 5 tane model çıkar. Tabii renkler ve zevkler tartışılmaz. Ben yeniliklere açık değilim mağarada yaşıyorum diyorsan sıkıntı yok. Yine al kullan. Zaten kar hedefleyen şirketler olduğu için başkası ezip geçince mecbur istese de istemese de ürünleri geliştirecek.

Tabii biz anlatsakta yine kimsenin umurunda olmadığı için sıkıntı yok. Aynen yedirmeye devam.

Son düzenleme:
Apple ürün satmaz statü satar. Ondan. Samsung'u güzel telefon yaptığı için alırsın. iPhone'u Apple olduğu için ekstra iyi bir telefon olduğu için alırsın. Aradaki fark orada. Yoksa dünyanın en değerli şirketi olur muydu?

Daha iki gün önce işlevini bile bilmeyen insanlar şu an titreye titreye yapay zeka demekten kudurmuş durumdalar.

Hala bilmiyorlar zaten.

"Vay canına, o bir MacBook mu? İnanılmaz! Bilim insanı falan mısınız acaba?" -aklı selim hiçbir insan evladı.

Statü entelektüel birikimden gelir. Aksini iddia eden kimsenin de fikrini ciddiye alamam maalesef.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt