Stardew Valley kütüphanemde zaten teşekkürler yine de.
GRIS'i oynamak istiyorum hocam çok merak ettiğim bir oyun mobilde hep görüyordum ve çok merak ediyordum nasıl bir oyun diye, bu kadar ucuz olduğu için alayım dedim.Hotline Miami ve GRIS'i bilmiyorum. Ama diğer oyunlar güzel. Alınabilinir bir sepet bence.
Bütçe konusunda kararsızım ama çok fazla harcamak istemiyorum zaten fazla oynamıyorum oyun 15 dolar düşünüyorum en fazla.Hocam benim sepetimede bakabilirsiniz yanına robocop ekleyebilirsin 2 buçuk dolar GRIS ve Oxygen Not Included bilmem ama besiege ve Hotline Miami genellikle çerezlik oyun desem daha iyi olur Terraria güzel oyun bana göre rehber izlersen daha güzel olur bütçeniz 11 dolar mı?
Concentwarning o kadar süper oyun değil sıradan kalıyor ani korku veriyor o kadar bir de sonda güldürüyor daha iyisi o fiyata vardır.
Stardew Valley kütüphanemde zaten teşekkürler yine de.
GRIS'i oynamak istiyorum hocam çok merak ettiğim bir oyun mobilde hep görüyordum ve çok merak ediyordum nasıl bir oyun diye, bu kadar ucuz olduğu için alayım dedim.
Bütçe konusunda kararsızım ama çok fazla harcamak istemiyorum zaten fazla oynamıyorum oyun 15 dolar düşünüyorum en fazla.