dalmatianpelican
Uzman
Sızce bu oyunlar alınır mı yoksa korsan mı oynamalıyım? Baska oyun onerısı de verebılırsınız.
Yakın zamanda oynamam hocam muhtemelen bunları, o yuzden ıade edemem. Resident Evil'ları sonra da alabılırım ama hep bu fıyatı dusuyormus zaten.Steam'de zaten iade var en çok istediğiniz oyunu 2 saati geçmeyecek şekilde alıp deneyimleyin olmazsa iade edin bence.
Aslında bende diyecektim ama bir yorum yapmak istemedim, sanki daha iyi seçenekler eklenir onlar yerine.Yakın zamanda oynamam hocam muhtemelen bunları, o yuzden ıade edemem. Resident Evil'ları sonra da alabılırım ama hep bu fıyatı dusuyormus zaten.
Eki Görüntüle 159426
Sızce bu oyunlar alınır mı? Yoksa korsan mı oynamalıyım? Baska oyun onerısı de verebılırsınız.
Var mı pekı hocam 6 dolara alınabılecek bır sey?Aslında bende diyecektim ama bir yorum yapmak istemedim, sanki daha iyi seçenekler eklenir onlar yerine.
Epıc'ten almıstım onu.
Sons of the forest, valheim, dead cells borderlands3, beyond two souls, KCD bakabilirsiniz hocamVar mı pekı hocam 6 dolara alınabılecek bır sey?
Epıc'ten almıstım onu.
Hocam hayatta kalma oyunlarını pek sevmıyorum The Forest oynamıstım pek sarmadı benı o yuzden ılk 2 oyunun almam diğerleri de bende var.Sons of the forest, valheim, dead cells borderlands3, beyond two souls, KCD bakabilirsiniz hocam