Çözüldü Sherlock Holmes: Crimes and Punishments açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RikicinYesu

Decolay
Epic'ten oyun aldım. Oyuna girerken ekteki görsel çıkıyor, sonra ekranı siyah oluyor, sonra masaüstüne tekrar atıyor. Fatal error olan kısmı da kopyala seçeneğinde kendisi katıyor, ek pencere olarak çıkmıyor. Oyunun sistem gereksinimleri fazla değil, bilgisayarım karşılıyor. Oyunu dosya doğrulamadan doğruladım bir sıkıntı yok. Log dosyasını da ekledim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Fatal error!

Address = 0x13b4057 (filename not found) [in C:\Program Files\Epic Games\SHCrimesAndPunishments\Binaries\Win32\Sherlock.exe]
Address = 0x773f54ed (filename not found) [in C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll]
Address = 0x13b4290 (filename not found) [in C:\Program Files\Epic Games\SHCrimesAndPunishments\Binaries\Win32\Sherlock.exe]
Logfile.rar

Dosya Ekleri

• 1719000314224.webp
    1719000314224.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunun geliştiricilerinden biri şöyle bir şey paylaşmış. Kısacası ekran kartı için çıkan sürücülerin çok eski olduğunu ve bu karta sahip olanların oyunu açamayacağını söylemiş.

Bana biraz tuhaf geldi, Steam sayfasında HD 3000 serisi kartların çalıştırabileceği söyleniyor ama geliştricilerin üşengeçliği de olabilir. Oyunu bu seri kartlara uygun hale getirmek için uğraşmamış olabilirler. Kartın son sürücüsü 2013'te çıkmışken oyun 2014'de piyasaya sürülmüş.

Biraz daha araştırma yapacağım konuyla ilgili ama şimdilik sorunun nedeni bu gibi görünüyor.
Oyunun geliştiricilerinden biri şöyle bir şey paylaşmış. Kısacası ekran kartı için çıkan sürücülerin çok eski olduğunu ve bu karta sahip olanların oyunu açamayacağını söylemiş.

Bana biraz tuhaf geldi, Steam sayfasında HD 3000 serisi kartların çalıştırabileceği söyleniyor ama geliştricilerin üşengeçliği de olabilir. Oyunu bu seri kartlara uygun hale getirmek için uğraşmamış olabilirler. Kartın son sürücüsü 2013'te çıkmışken oyun 2014'de piyasaya sürülmüş.

Biraz daha araştırma yapacağım konuyla ilgili ama şimdilik sorunun nedeni bu gibi görünüyor.

Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt