Soru olan konular soruya dönüştürülebilsin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hasanmerkit
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 137
  • Etiketler Etiketler
    soru

hasanmerkit

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Örneğin ben burada bir çok soru görüyorum. Ancak çözüm yazılırsa işaretlenemezler. Çünkü bir soru değil de normal bir konu olarak görünüyorlar.

Umarım anlatabilmişimdir. :/

Screenshot_2025-04-26-22-40-07-714_com.android.chrome.webp

Son düzenleme:
Ancak çözüm yazılırsa işaretlenenezler. Çünkü bir soru değil de normal bir konu olarak görünüyorlar.
Çözüm olan mesajı raporladığınızda moderatörler konu tipini soruya çevirip çözüm olarak işaretliyor zaten.

Bunu biz yapabiliyoruz ama kullanıcı da yapabilmeli mi emin değilim. Güzel öneri. Not alalım @Barış
Kullanıcılarda yapabilse iyi olur. Bir de bazen soru veya öneri konuları makale olarak açılıyor. Onu da kullanıcılar soruya veya konuya dönüştürebilirse iyi olur Recep hocam.

Bunu biz yapabiliyoruz ama kullanıcı da yapabilmeli mi emin değilim. Güzel öneri. Not alalım @Barış

Konu tipi değişimi kendine çözüm basmaya çalışan üyeler olduğundan herkese açık değil ve açılamaz. Konu yanlış açılmışsa konu sahibi veya konuya yazan üyeler raporlayabilir. O nedenle ilgili öneri kesinlikle sorunlar yaratacaktır, benden demesi. Bu nedenle zaten bunun yetkisi hiçbir zaman üyelere verilmedi. Ve verilmemeli de.

Artıladım ama burada bence moderatör devreye girmeli. Bir soru varsa, soru kategorisinde açılmalı.

Kendine çözüm basmaya çalışan üyeler olduğundan herkese açık değil.
Level kasar gibi çözüm kasan kitle varsa hiç şaşırmam. İnsanların garipliklerine alıştım.

Şahsen ben gerçekten birinin sorununu çözünce nedensizce mutlu oluyorum. İster işaretlensin ister işaretlenmesin.

O zaman rapora göre değil de konuları kontrol eden rastgele moderatör tarafından çözüm seçilse nasıl olur?

Mesela soru olmayan konulardan gelen raporlar hile amaçlı olabileceğinden dolayı aynı şekilde reddedilir, ana sayfayı gezen bir moderatör çözülmüş rastgele konuyu görürse kendi dönüştürebilir.

Bu şekilde sanırım kötü amaçla kullanılamaz.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt