Elektronik Strong M2-Pro Rainbow kule tipi soğutucu MERHABA125 koduyla 189 TL!

5600 için yetecek dediniz ancak R3 3100'de bile yük altında 5-7 derece fark var sadece. Nasıl R5 5600'e yeter? Bilmediğim için soruyorum, kötü algılamayın yani.
İçinden çıkan macunu mu kullandınız? Yazın o macunla biraz zorlar da sonbahar/kış/ilkbahar başlarında rahat yeter.

5600 için yetecek dediniz ancak R3 3100'de bile yük altında 5-7 derece fark var sadece. Nasıl R5 5600'e yeter? Bilmediğim için soruyorum, kötü algılamayın yani.
Çok fazla etmen var. Üstteki mesajlarımdan da belirttiğim gibi benim kasam mash ve egzoz fanı gerçekten güçlü. Wipaste C2 ise herhangi adı bilinmeyen termal macuna göre yine kaliteli bir macun.

İçinden çıkan macunu mu kullandınız? Yazın o macunla biraz zorlar da sonbahar/kış/ilkbahar başlarında rahat yeter.
Evet kullandım.

Çok fazla etmen var. Üstteki mesajlarımdan da belirttiğim gibi benim kasam mash ve egzoz fanı gerçekten güçlü. Wipaste C2 ise herhangi adı bilinmeyen termal macuna göre yine kaliteli bir macun.
Anladım, o zaman R5 5600 gelince bi normal test edip bir de iyi bir macunla test ederim. Tabii aylar sonra dediğim şey :D

İkinci elde bile stok fanlar daha pahalı bu kule tipi soğutucu resmen bedava.

Soğutucum var ama fiyat çok iyi acaba yedek olarak alsam mı? 😃

Anladım, o zaman R5 5600 gelince bir normal test edip bir de iyi bir macunla test ederim. Tabii aylar sonra dediğim şey.:D

PBO'ı enabled yaptım, yarım saatlik test AIDA64 sonucunda stabil bir şekilde 82 dereceye sabitlemeyi başardı. Oyunlarda ise bu kadar yük altında kalmayacağını hesap edersek en fazla 74-75 dereceleri görür muhtemelen.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt