Tab S9+'dan Tab S10+'a geçilmeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Epoca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 224
  • Etiketler Etiketler
    s10+

Epoca

Becerikli
Nisan ayında S9+'ımı satın almıştım, bu eskiye ver yeniyi al kampanyaları yoluyla tablet değişikliğine gitmek ne kadar mantıklı olur? Ya da bir telefoncuya tableti satıp direkt üstüne eklemek?

Bunun dışında tabletler işlemci değişikliği dışında aynı gibi, sırf işlemci yükseltmesi için değer mi zahmete?

Daha incelemelerine bakmadım ama, işlemci dışında önem arz eden hiçbir değişiklik göremedim benim için de üzücü oldu şahsen.

Aşırı gereksiz olur, üstüne ne kadar fark çıkıyor şu an? Böyle 2-3 olmadığı sürece yapılmaz.
Samsung kendi sitesinde 15.600 teklif ediyor ürüne 34k'dan düşünce 18.500 dolayında fiyat çıkıyor, buds 3 de yanında hediye.
Mediamarkt, vatan falan da incelemek gerek onlar ne kadar teklif ediyorlar bakmadım daha.

Ekranda yansima engelleyici geldi, Dimensity 9300 geldi. Baska deginilmesi gereken gelistirme yok. Bence mantikli olmaz, 8 Gen 2 zaten gayet yeterli gucte.

Nisan ayında S9+'ımı satın almıştım, bu eskiye ver yeniyi al kampanyaları yoluyla tablet değişikliğine gitmek ne kadar mantıklı olur? Ya da bir telefoncuya tableti satıp direkt üstüne eklemek?

Bunun dışında tabletler işlemci değişikliği dışında aynı gibi, sırf işlemci yükseltmesi için değer mi zahmete?

Telefonculara zaten hiç bulaşmayın değeri 10 ise 3 verirler. Yapacaksanız fazla fark olmadan ancak 2. el takas yoluna başvurun ama uğraşmaya değer mi derseniz bence değmez ama orası sizin standartlarınıza bağlı.

Ekranda yansıma engelleyici geldi, Dimensity 9300 geldi. Başka değinilmesi gereken geliştirme yok.

Bunların dışında ben de ekleyeyim. Galaxy Tab S10 serisi tabletler 7 yıl boyunca güncelleme alacaklar. Bu benim açımdan artı ama karar sizin.

Ekranda yansima engelleyici geldi, dimensity 9300 geldi. Baska deginilmesi gereken gelistirme yok. Bence mantikli olmaz, 8 gen 2 zaten gayet yeterli gucte.

Katılıyorum 8 gen 2 ile şu an oynamaya başladığım oyunlar bence hala yıllarca götürebilecek bir işlemci:

1727803941120.webp

Daha incelemelerine bakmadım ama, işlemci dışında önem arz eden hiçbir değişiklik göremedim benim için de üzücü oldu şahsen.

Samsung kendi sitesinde 15.600 teklif ediyor ürüne 34k'dan düşünce 18.500 dolayında fiyat çıkıyor, buds 3 de yanında hediye.
Mediamarkt, vatan falan da incelemek gerek onlar ne kadar teklif ediyorlar bakmadım daha.
Komedi, yanaşılmaz bile.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt