DAC aldım ama telefonda kullanmak için aldım. Bilgisayarda Type-C girişi yok. DAC henüz gelmedi, geldiğinde anakarttan mı üründen mi belli olur.
Samsung kullanıyorsan telefon Apple DAC ses kısıyormuş.
DAC aldım ama telefonda kullanmak için aldım. Bilgisayarda Type-C girişi yok. DAC henüz gelmedi, geldiğinde anakarttan mı üründen mi belli olur.
Evet duydum ama çözümü varmış zaten iPhone kullanıyorum.Samsung kullanıyorsan telefon Apple DAC ses kısıyormuş.
Renkli olanlar (tang sancai tips) değil, siyah olanlar takılmalı bass için.
Genel olarak dar delikli olan silikonlarda basa daha fazla vurgulanır. Delik genişledikçe tizler öne çıkar, basslar azalır.
Ayrıca DAC ile denemen iyi olur.
@Unlishimaide, hocam söylemeyi unutum; kablosu kısa. Benim kasam bana çok yakın ve masanın altında ona rağmen çektiriyor.
Ön portlara takabilirsin.@Unlishimaide, Hocam söylemeyi unutum; kablosu kısa. Benim kasam bana çok yakın ve masanın altında ona rağmen çektiriyor.
Tırtıklı olanlar kulakta daha iyi tutunması için sanırım. Düz mantıkla tecrübe ettiğim o vardı. TÖn porta takılı.
@Trina, hocam bass için siyah takılmalı demiştiniz peki renkliler tam olarak ne için? Siyahlar tamamen bass için mi yoksa başka özellikleride var mı?
Başka özelliği yok. Tang sancailer medikal silikondan, yüzeyi pürüzlü kulak uçları. Çoğu kişiye göre rahat uçlardır, ayrıca sealı da iyi. Sancailerin Balanced ve wide bore şeklinde 2 farklı boyutu var. Wide bore adında da belli olduğu üzere geniş delikli, tizleri artırıyor. Balanced olanlarda delik biraz daha küçük.Ön porta takılı.
@Trina, hocam bass için siyah takılmalı demiştiniz peki renkliler tam olarak ne için? Siyahlar tamamen bass için mi yoksa başka özellikleride var mı?