THY'nin PayPal ve Booking indirim saçmalığı

Makaleler
26
Yer
TR
Bayrak taşıyıcımız THY, ABD biletleri için PayPal ödemelerinde %10 indirim sağlıyor. Gidiş dönüş bilenlerde, dönüş için geçerli. Ayni zamanda Booking'de de fırsatlar var. Türk vatandaşı PayPal ve Booking kullanamiyor, yasak :D

Kendi bayrak tasiycimiz ikinci sınıf muamelesi yapıyor şaka gibi.

1000177233.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayrak taşıyıcımız THY, ABD biletleri için PayPal ödemelerinde %10 indirim sağlıyor. Gidiş dönüş bilenlerde, dönüş için geçerli. Ayni zamanda Booking'de de fırsatlar var. Türk vatandaşı PayPal ve Booking kullanamiyor, yasak :D

Kendi bayrak tasiycimiz ikinci sınıf muamelesi yapıyor şaka gibi.

Eki Görüntüle 94104
Bu PayPal neden yasaklandı? Türkiye'de varmış bi ara.

İkinci sınıf muamelesi falan yaptığı yok, Amerika'dan yapacağı uçuşlar için adam kampanya ile müşteri çekiyor. THY sadece biz kullanalım diye olan bir şirket değil, dünyadaki ilk 20 numara arasında şu anda ve onlar arasında da en çok yere uçan havayolu konumunda. Bizse sadece o ülkelerden biriyiz ticari bir açıdan. Zaten ne demişler kampanyada, ABD'den Türkiye ve Dünya'ya, yani zaten oralılara yönelik.

Bize ekstradan indirim yapmasını ben de desteklerdim ama hiçbir havayolunda yok öyle bir durum zaten.

İkinci sınıf muamelesi falan yaptığı yok, Amerika'dan yapacağı uçuşlar için adam kampanya ile müşteri çekiyor. THY sadece biz kullanalım diye olan bir şirket değil, dünyadaki ilk 20 numara arasında şu anda ve onlar arasında da en çok yere uçan havayolu konumunda. Bizse sadece o ülkelerden biriyiz ticari bir açıdan. Zaten ne demişler kampanyada, ABD'den Türkiye ve Dünya'ya, yani zaten oralılara yönelik.

Bize ekstradan indirim yapmasını ben de desteklerdim ama hiçbir havayolunda yok öyle bir durum zaten.
Japonya merkezli bir havayolu turistlere ücretsiz aktarma uçuşları sağlıyordu, bunu ben de biliyorum lakin THY çok da masum değil. Ülkemizde bazı konularda güzel anılmıyor, çalışanlar bilir.

Booking’i Türk olarak da kullanabiliyorsunuz. Sadece Türkiye’de otel tutmanıza izin vermiyor çünkü yasalar izin vermiyor. Booking ile yüzlerce otel tutmuşumdur ve uçak bileti almışımdır. Genius programında bile son seviyeye çıktım. Muhtemelen son 5 senede en az 20000 euro harcamışımdır.

IMG_2342.webp

ABD’den çıkışlı uçuşunuz varsa ve ABD’de oturuyorsanız zaten PayPal hesabı da açabiliyorsunuz. Vatandaş olmanıza gerek yok. Kampanya tarihleri ve şartları da ABD’de oturanlara özel olduğunu gösteriyor zaten.

Kampanya Amerika Birleşik Devletli çıkışlı Economy Class ve Business Class gidiş dönüş veya tek yön uçuşlarda geçerlidir.

Son düzenleme:
Çamur attığım falan yok, saygın bir havayolu. Sık sık tercih ediyorum zaten. Torpil mevzularındn bahsediyorum, hemen çamur at izi kalsına getiriyorsunuz mevzuyu. Konudan alakasız zaten. Pegasus'a karsi tercih etmem de normal. Adamın birisini haksız yere işten çıkardılar. Bilmeyen yoktur. Genel deneyimim iyi ama THY karşısında kalite olarak pek rakip yok, iç hatlar için konuşuyorum.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt