winget upgrade --all
Tavsiye etmem, mantıklı değil. Sadece biraz fantezi yaşamak istersen diye komutu bırakayım aşağıya:Bilgisayardaki tüm driverları komut sayesinde güncelleyebilir miyiz?
Win + R
cmd
winget upgrade --all
İllaha ki vardır fakat ben önermiyorum. Bunlar sağlıklı olsa gider direkt Driver Booster gibi yazılımlar kullanırdık ama kimse bunları önermiyor çünkü zararlılar. Üreticinizin sitesinden ve donanım kimlikleri ile arayarak güncellemeniz çok daha iyi.Bilgisayardaki tüm driverları komut sayesinde güncelleyebilir miyiz?
Aygıt Yöneticisi çok eski sürümleri kurabiliyor, dediğim gibi donanım kimlikleri ile kurmanız daha iyi olur.El ile ''Aygıt Yöneticisi'' aracılığıyla güncellesem daha mı yararlıdır?
Anladım teşekkürler.Aygıt Yöneticisi çok eski sürümleri kurabiliyor, dediğim gibi donanım kimlikleri ile kurmanız daha iyi olur.
Microsoft'taki sürücüleri kullanıyor pek güncel değiller.El ile "Aygıt Yöneticisi" aracılığıyla güncellesem daha mı yararlıdır?
Hepsini aynı anda güncellemek sorun yaratabilir. Birisini eksik güncelleyebilir, birisini eski sürüm yükleyebilir.Kod:winget upgrade --all
Bilgisayardaki tüm driverları komut sayesinde güncelleyebilir miyiz?
Bu cümleye koptum, Windows Update sizce adam akıllı sürücü mü kuruyor? Kurduğu Wi-Fi sürücüsü 2016'dan kalmaydı benim bilgisayarımda.