Türk Telekom'dan fiber için port nasıl açılabilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AezagmIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 79

AezagmIn

Becerikli
Herkese iyi günler yaklaşık 1-2 ay önce apartmanıma fiber için kablo döşediler ve bundan 1-2 gün önce tüm bağlantılarını yaptılar fakat fiber internet almak için Netspeed'i aradığımda Türk Telekom'dan port açtırmanız gerekiyor dendi bunu nasıl yapabilirim? ( Evime hiç internet bağlattırmadım.)

"Port"ların boş olması yani boş "port" olarak nitelendirilen durum aslında; altyapının yetersiz olması nedeniyle ikâmet ettiğiniz binada bulunan İnternet kutusunun (ankastre), apartmandaki ev sayısına yeterli olamaması ya da ana santraldeki "port"larda boş yer olmaması durumudur.

Sizin apartmana daha port atamamış olabilirler. En iyisi tam net telekom ofisinden öğrenebilirsiniz.

Ben ilk taşındığımda vdsl için başvurmuştum. Her seferinde yeterli modem olmadığı için Vdsl port yok diyip durdular mecburen adsl bağlatmak zorunda kalmıştım. Anca 1 yıl sonra vdsl verdiler.

Tüm altyapı Telekoma ait olduğu için yıllardır TT kullanıyorum.

Sanırım Netspeed ürün satmak istemiyor. Ürününü satmak istiyorsa müşterisini memnun etmesi lazım. Bi zahmet port açtırsınlar kendileri

Son düzenleme:
Müdürlüğe gidip ön talebe istinaden açtırabilirsiniz sanırım, ilk sene TT kullanmanız gerekebilir bilginiz olsun. Yoksa açmayabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…