TYT tarih için hoca önerisi

MNakruf

Uzman
Makaleler
4
Yer
Türkiye
Merhaba,

Gelecek sene YKS için YouTube üzerinden ders anlatan bir tarih hocası arıyorum. Sadettin Akyayla hoca ile çalışmayı düşündüm ama kitabı pahalı geldi bana.

Sizin önerebileceğiniz hoca var mı?

Hocam tarihe ayıracak çok zamanınız varsa Mehmet Celal hoca en iyisi. Hocamızın bölümleri çok uzun çünkü detaylı anlatıyor ve KPSS öğrencileri de dinliyor. Ama ben hızlıca dinleyip çıkacağım derseniz önermem o hocayı. Sadettin akyayla hocayı frekans denemelerinde fark ettim, keşke daha erken fark etseymişim. Frekans denemelerinden gördüğüm kadarıyla kodlamalarıyla akılda tutmayı başarıyor. Ben bu sene sınava girdim, aktif olarak hiçbir hocanın kitabından gitmedim. 12'nin başında KPSS ortaöğretim gireceğim için Mehmet celal hocadan biraz ilerlemiştim. Gerçekten anlatımıyla akılda tutmayı başarıyor. Bu sene Zeduva eşliğinde Ardıç hoca da başlayacak videolara. Ona da göz atabilirsin.

Hocam olmadı tarihe biraz geç başlasam nasıl olur? Temmuz başından itibaren Türkçe, Matematik ve Coğrafya'ya başlayacağım. Fen de ne yapacağımı daha düşünmedim doğrusu ama derece hedefim olmadığı için fazla kasmak istemiyorum fen kısmını.

Hocam olmadı tarihe biraz geç başlasam nasıl olur? Temmuz başından itibaren Türkçe, matematik ve coğrafya'ya başlayacağım. Fen de ne yapacağımı daha düşünmedim doğrusu ama derece hedefim olmadığı için fazla kasmak istemiyorum fen kısmını.

Hocam zaten sene sonlarına doğru şu an yapacağınız ezberleri unutacaksınız. Ben dilci olduğum için fen ve coğrafya kısmını 15 tatilden sonra hallettim. Sayısalcıysanız bir an önce TYT'yi bitirin derim. Tabii ki sayısalcı arkadaşlar daha iyi bilecektir. Onlardan da bir fikir alın derim.

Hocam zaten sene sonlarına doğru şu an yapacağınız ezberleri unutacaksınız. Ben dilci olduğum için fen ve coğrafya kısmını 15 tatilden sonra hallettim. Sayısalcıysanız bir an önce TYT'yi bitirin derim. Tabii ki sayısalcı arkadaşlar daha iyi bilecektir. Onlardan da bir fikir alın derim.
EA olarak gireceğim hocam. Bu sene yaptığım en büyük hatalardan biri plansız ve programsız hazırlanmak oldu. Onun için bir daha hata yapma payım yok.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı Alt