Oyuna giriyorum ilk birkaç karakter çıkıyor sonra hata vermeden çöküyor. Olay Görüntüleyicisi'nde "D3D12Core.dll" ile ilgili bir hata olduğu yazıyor. Oyunu Steam üzerinden 2 kere silip tekrar yükledim ama olmuyor. Ne yapmalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Sabah denedim olmadı. Oyunun dosyalarının içinde de böyle bir dll yoktu kendiliğinden zaten. Aklımı kaybedeceğim. AAAA!internette D3D12Core.dll indir olarak aratın. 64 bit olanı indirip oyunun dosyalarına atın. Bir de bunu deneyin hocam.
Sabah bilgisayara format attım. Tüm driverler baştan yükledim ama olmuyor.Olmadıysa ekran kartının sürücüsüyle alakalı olabilir. DDU ile kaldırıp 25.8.1 veya 25.9.1 deneyin hocam.
Allah'ın belası Colorful var bu PC'de beceremiyorum 5 yıldır onu.
Xbox 360E
Üstün
Hocam şu an kurduğunuz sürücü güncel sanırım, dediğim sürümleri dener misiniz?Sabah bilgisayara format attım. Tüm driverler baştan yükledim ama olmuyor.
Hocam şu an kurduğunuz sürücü güncel sanırım, dediğim sürümleri dener misiniz?
Hocam dediğiniz AMD ekran kartı için sanırım. Bu indirdiğim PC'de NVIDIA ekran kartı var.
Xbox 360E
Üstün
İmzaya göre önerdim de, o zaman 577 deneyebilirsiniz.Hocam dediğiniz AMD ekran kartı için sanırım. Bu indirdiğim PC'de NVIDIA ekran kartı var.
Pisagor
Becerikli
Gelenen noktada artık olay görüntüleyicisindeki hatanın detayına bakmak gerekiyor.Oyuna giriyorum ilk birkaç karakter çıkıyor sonra hata vermeden çöküyor. Olay Görüntüleyicisi'nde "D3D12Core.dll" ile ilgili bir hata olduğu yazıyor. Oyunu Steam üzerinden 2 kere silip tekrar yükledim ama olmuyor. Ne yapmalıyım?
Yeni konular
-
-
-
-
GOG Life is Strange $2.99/₺137.69 ve LiS Before the Storm $3.39/₺156.05
- Max Caulfield
-
-
-
Elektronik MacBook Air M5 | 13" & 16 GB RAM & 512 GB SSD - 53.539 TL
- mortem.dll