Epic Games Üzerinden oyun almak mantıklı mı?

Oyunları satın almıyorsunuz, kiralıyorsunuz. Bu bilgiyi bilerek hareket edin. Bana gelince önerim, Epic Store'dan oyun almanız olur.

GOG biraz istisna yalnız bu konuda, bir anlamda oyunun sahibi oluyorsunuz gibi. Bütün oyunları off-line oynayabilme şansınız var, hepsini indirip arşivleyebiliyorsunuz ve GOG launcher olmasa bile tekrar yükleyip oynayabiliyorsunuz.

Clip_112.webp

Son düzenleme:
GOG biraz istisna yalnız bu konuda, bir anlamda oyunun sahibi oluyorsunuz gibi. Bütün oyunları off-line oynayabilme şansınız var, hepsini indirip arşivleyebiliyorsunuz ve GOG launcher olmasa bile tekrar yükleyip oynayabiliyorsunuz.
Bu konuda katılıyorum sana. Bu yüzden nereden, aldığınız önemli değil. GOG dışındaki hemen hemen hepsi DRM kullanıyor.

(Bu konu tartışma konusudur)

Sizce mantıklı mı? Ben genelde alışverişimi Steam üzerinden yaparım. Bana mantıksız gelen nokta şurası ki, Epic, kaliteli oyunlar veriyor. Örneğin güzel kaliteli bir oyun alacaksınız diyelim, epey bir para veriyorsunuz ancak yarın bedava olduğunu görüyorsunuz o oyunun. Bu durumda insana fazlasıyla koyar tabii ki.

Resimde gördüğünüz üzere Epic kütüphanemde bu oyunlar var, hepsi de bedava verilen oyunlar. Hepsi gayet kaliteli ve iyi oyunlar. Birçoğunu bilerekten eklemedim çok ilgilenmediğim için. Yanlış anlaşılma olmasın amacım Epic'i gömmek değil ancak bu platformda bir oyuna para verip yarın ücretsiz olduğunu görmek bayağı absürt olur.

Eki Görüntüle 115226

Eki Görüntüle 115227
Şahsen ben ucuza gelirse oradan alabiliyorum.

Dolara geçtiğinden beri genel olarak oyun almayı bıraktım Epic Games'in yüzüne sadece Fortnite gireceğim zaman bakıyorum.
1 yıl içindeki düşüşümde Steam'de gözüküyor :D

1737291742371.webp

1737291773475.webp

Steam'den aldığın oyun da ertesi gün Epic'te bedava olabilir. Oynamak için alıyorsun arkadaşım.

Para verdin ertesi gün bedava oldu diye adamlar paranı iade mi edecek? Sen oyun oynamak istiyorsun ve masrafına katlanıyorsun, o noktadan sonra geriye dönüp düşünmeyeceksin.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt