Vodafone'da 5G aktif mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cuneytkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 199
  • Etiketler Etiketler
    vodafone
Aktif olarak 4.5G bile adam gibi çekmiyor ki 5G çeksin.

Şuan bu ilkellikte iken 5G kullanılmaz. Desteklenen bölgeler vardır ama kafayı yedirebilir çekmemezlik yapar illa çünkü.

henüz yeni 14T Pro sipariş verdim
Hayırlı olsun hocam. Bir de telefondaki güvenlik ve dosya yöneticisi uygulaması yerine Google Files kullanın. Xiaomi'nin ucuz telefonlarında dosya yöneticisinde reklamlar var kenarlarda. Xiaomi sadece ust segment cihazlarda uygulama içine reklam koymuyor.

Zaten sadece birkaç yerde reklam var onlar da kapatılabilir kolay yani.

Merhaba, henüz yeni 14T Pro sipariş verdim. Eski telefonum 5G desteklemiyordu. Şu anda aktif olarak 5G kullanılıyor mu? Avantajı ve dezavantajları var mı?

Şuan bu ilkellikte iken 5G kullanılmaz. Desteklenen bölgeler vardır ama kafayı yedirebilir çekmemezlik yapar illa çünkü.

Hayırlı olsun hocam. Bir de telefondaki güvenlik ve dosya yöneticisi uygulaması yerine Google Files kullanın. Xiaomi'nin ucuz telefonlarında dosya yöneticisinde reklamlar var kenarlarda. Xiaomi sadece ust segment cihazlarda uygulama içine reklam koymuyor.

Biz her şeyin en iyisini (!) kullanıyoruz. 2G yani GPRS, bizim ülkemizde 2.75G yani EDGE (E) bile doğru düzgün çekemezken, deprem konusunda sınıfta kalan, elektrik kesilince şebekelerimizin de kesilmesine sebep olan operatörler 5G verse nolur? Millet yurtdışında cepten 1000 Mbps indirme hızı alırken biz 4.5G ile Ankara'nın göbeğinde yeri geliyor 50 Mbps zor alıyoruz.

5G yok bu arada.

5G 2 yerde var 4.5G var oda yere göre çekimi az yer var bu ülkede son teknoloji çok bekleme hep eski.

Merhaba, henüz yeni 14t Pro sipariş verdim. Eski telefonum 5G desteklemiyordu. Şu anda aktif olarak 5G kullanılıyor mu? Avantajı ve dezavantajları var mı?

Havalimanında degilsen isine yaramaz. Bir de her modelde şu an yok. Bu operatorler daha en ufak depremde gidiyor ve altyapıları cogu yerde berbat. 4G internet şu an sozde yeni altyapı ile 60 Mbit download 5 Mbit upload alıyorum. Yurt dışında 5G internet ile 300/50 ye hızlar alıyorlar. Bu yuzden gelsin veya gelmesin, ilk olarak deprem olduktan sonra iletisim agı kesilmemeli. Bu operatorler açgözlü o***** çocukları oldukları icin Starlink gibi hizmetleri ulkeye sokmadılar.

Adamlar Elon Musk'un starlik ini bile red ediyor bırak 5G 4.5G'nin dogru dürüst calışcagından şüpheliyim.

Vodafone kullanmıyorum ancak haritaya bakılırsa Bağdat Caddesi'nde aktif. Turkcell'de Bağdat Caddesi'nde 5G sunuyor. Tabi hızlarına bakarsak Turkcell 5G baz istasyonu ile 20Mbps üstü veremiyor. :D

Vodafone kullanmıyorum ancak haritaya bakılırsa Bağdat Caddesi'nde aktif. Turkcell'de Bağdat Caddesi'nde 5G sunuyor. Tabi hızlarına bakarsak Turkcell 5G baz istasyonu ile 20Mbps üstü veremiyor. :D
Ne anladık 5G olayindan bu durumdan. Ben anlamiyorum bu operatorleri yonetenler fazladan ulkeye 2-3 veri merkezi kursa zarar mi ederler? Neden insanlarimizdan esirgiyorlar guzellikleri gercekten yazik.

Teşekkürler arkadaşlar.

Teşekkürler hocam. Mi 9t kullanıyorum. Reklam konusu ile hiç karşılaşmadım, temalar vs. hariç. Tavsiyeni değerlendireceğim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt