YusufYusufBinks
Yetkin
- Makaleler
- 8
Merhaba arkadaşlar. Windows 11'in 24H2 sürümü artık yavaş yavaş final aşamaya geçmeye başladı. Yapı 26100'ün RTM olması planlandı ve nitekim RTM olarak da imzalandı. RTM olarak imzalandığını da
Peki sizce Windows 11 24H2'ye geçilir mi? Henüz 26100 yapısına ait resmi bir ISO çıkmadı, sadece UUP Dump ile ISO yapılabiliyor. Veya doğrudan Windows Insider programı üzerinden geçiş yapılabiliyor (Dev Channel ile). Ben zamanında 22621.1 yapısı (22H2'nin resmi RTM taban yapısı) yayınlandığında direkt geçmiştim ve sistem gayet stabildi. Bazı ufak hatalar dışında epey iyiydi. Sizce 24H2'ye de bu şekilde geçilir mi?
26100.2.ge_release_svc_oem
yapısının yayınlanmasıyla anlayabiliyoruz. ge_release_svc_oem
yapıları sadece RTM olarak imzalanmış bir ana yapının üzerine OEM'lere gönderilmesi için derlenmiş yapılardır.Peki sizce Windows 11 24H2'ye geçilir mi? Henüz 26100 yapısına ait resmi bir ISO çıkmadı, sadece UUP Dump ile ISO yapılabiliyor. Veya doğrudan Windows Insider programı üzerinden geçiş yapılabiliyor (Dev Channel ile). Ben zamanında 22621.1 yapısı (22H2'nin resmi RTM taban yapısı) yayınlandığında direkt geçmiştim ve sistem gayet stabildi. Bazı ufak hatalar dışında epey iyiydi. Sizce 24H2'ye de bu şekilde geçilir mi?