Windows güncellemesinden sonra Monster yazısında takılı kaldı

beratalgul

Çalışkan
Elimde Monster Tulpar T5 V23.4 Laptop var. Cihazı iki gün önce windows güncellemesi yaparak kapattım. Şimdi açmaya çalışıyorum fakat cihaz açılış ekranında monster yazısı ile birlikte takılıyor ve açılmıyor. Cihazı üç kez kapatıp açıp onarım moduna soktum ama yine aynı durum. Onarım hazırlanıyor diyor ama sadece öyle kalıyor. Az önce monster teknik destek ekibini aradım onlar da son gelen windows güncellemesinden dolayı böyle bir hata olduğunu biosun güncellenmesi gerektiğini söyledi sonra randevu oluşturduk telefonu kapattık. Sonra ben tekrar aradım ve biosu siz bana verin ben yapayım dedim, yok siz getirin biz yaparız filan dediler fakat işlemlerin 3 gün kadar süreceğini söyledikleri için teşekkür edip kapattım telefonu. Şimdi siz değerli forum arkadaşlarıma soruyorum; Benim elimdeki bios sürümü 1.07.05TFB11 bu sürümün 1.07.05TFB12 olması gerekiyor bu sürümü edinebileceğim bir kaynak var mıdır? Ya da elinde bu sürüme sahip bir arkadaşım var mıdır? Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese :)

Elimde Monster Tulpar T5 v23.4 laptop var. Cihazı iki gün önce Windows güncellemesi yaparak kapattım. Şimdi açmaya çalışıyorum fakat cihaz açılış ekranında Monster yazısı ile birlikte takılıyor ve açılmıyor. Cihazı üç kez kapatıp açıp onarım moduna soktum ama yine aynı durum. Onarım hazırlanıyor diyor ama sadece öyle kalıyor. Az önce Monster teknik destek ekibini aradım onlar da son gelen Windows güncellemesinden dolayı böyle bir hata olduğunu BIOS'un güncellenmesi gerektiğini söyledi sonra randevu oluşturduk telefonu kapattık. Sonra ben tekrar aradım ve BIOS'u siz bana verin ben yapayım dedim, yok siz getirin biz yaparız filan dediler fakat işlemlerin 3 gün kadar süreceğini söyledikleri için teşekkür edip kapattım telefonu. Şimdi siz değerli forum arkadaşlarıma soruyorum; benim elimdeki BIOS sürümü 1.07.05tfb11 bu sürümün 1.07.05tfb12 olması gerekiyor bu sürümü edinebileceğim bir kaynak var mıdır? Ya da elinde bu sürüme sahip bir arkadaşım var mıdır? Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese :)

Onlar sana BIOS'u Gmail ile atmazsa atamazsin maalesef her kullanıcının modeli ayni olmayabilir eğer yine getirin diyorlarsa 14 gün gecmediysen iade edin.

Elimde Monster Tulpar T5 V23.4 Laptop var. Cihazı iki gün önce windows güncellemesi yaparak kapattım. Şimdi açmaya çalışıyorum fakat cihaz açılış ekranında monster yazısı ile birlikte takılıyor ve açılmıyor. Cihazı üç kez kapatıp açıp onarım moduna soktum ama yine aynı durum. Onarım hazırlanıyor diyor ama sadece öyle kalıyor. Az önce monster teknik destek ekibini aradım onlar da son gelen windows güncellemesinden dolayı böyle bir hata olduğunu biosun güncellenmesi gerektiğini söyledi sonra randevu oluşturduk telefonu kapattık. Sonra ben tekrar aradım ve biosu siz bana verin ben yapayım dedim, yok siz getirin biz yaparız filan dediler fakat işlemlerin 3 gün kadar süreceğini söyledikleri için teşekkür edip kapattım telefonu. Şimdi siz değerli forum arkadaşlarıma soruyorum; Benim elimdeki bios sürümü 1.07.05TFB11 bu sürümün 1.07.05TFB12 olması gerekiyor bu sürümü edinebileceğim bir kaynak var mıdır? Ya da elinde bu sürüme sahip bir arkadaşım var mıdır? Şimdiden teşekkürler ilgilenen herkese :)
Merhaba,
Aynı model laptop bende de mevcut BİOS sürümüm 1.07.05TFB12 olmasına rağmen bende de aynı şekilde problem mevcut. Siz problemi çözebildiniz mi ?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt