R Rufiq Uzman İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 715 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 198 Dün 16:47 #1 Merhaba. Doğru sonuçlar sunan, yabancı dil geliştirmek için yapay zeka önerir misiniz?
L LeonS.Kennedy Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 42 Çözümler 2 Beğeniler 17 Dün 17:30 #2 ChatGPT ya da Gemini.
John Moyer Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.167 Çözümler 19 Beğeniler 1.974 Dün 17:55 #3 ChatGPT derdim fakat ChatGPT tam anlamıyla türkçeden İngilizce, ingilizceden Türkçe olaylarını aşmış değil. Hala eksikleri var.
ChatGPT derdim fakat ChatGPT tam anlamıyla türkçeden İngilizce, ingilizceden Türkçe olaylarını aşmış değil. Hala eksikleri var.
L LeonS.Kennedy Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 42 Çözümler 2 Beğeniler 17 Dün 17:55 #4 John Moyer dedi: ChatGPT derdim fakat ChatGPT tam anlamıyla türkçeden İngilizce, İngilizceden Türkçe olaylarını aşmış değil. Hala eksikleri var. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsun?
John Moyer dedi: ChatGPT derdim fakat ChatGPT tam anlamıyla türkçeden İngilizce, İngilizceden Türkçe olaylarını aşmış değil. Hala eksikleri var. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli kullanıyorsun?
John Moyer Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.167 Çözümler 19 Beğeniler 1.974 Dün 17:57 #5 LeonS.Kennedy dedi: Hangi modeli kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... GPT-4o kullanıyorum. ChatGPT'yi satın almadım, ücretsiz ne kadar izin verirse o kadar kullanıyorum.
LeonS.Kennedy dedi: Hangi modeli kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... GPT-4o kullanıyorum. ChatGPT'yi satın almadım, ücretsiz ne kadar izin verirse o kadar kullanıyorum.
L LeonS.Kennedy Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 42 Çözümler 2 Beğeniler 17 Dün 17:59 #6 John Moyer dedi: GPT-4o kullanıyorum. ChatGPT'yi satın almadım, ücretsiz ne kadar izin verirse o kadar kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... GPT-4O'ü 8 mesaj limitine kadar kullanabilirsin, limiti aştığında bir alt modele düşüyor. "kişiselleştirme" ile harika çalışıyor GPT-4o. Bir alt modeli, dediğin gibi çok saçmalıyor.
John Moyer dedi: GPT-4o kullanıyorum. ChatGPT'yi satın almadım, ücretsiz ne kadar izin verirse o kadar kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... GPT-4O'ü 8 mesaj limitine kadar kullanabilirsin, limiti aştığında bir alt modele düşüyor. "kişiselleştirme" ile harika çalışıyor GPT-4o. Bir alt modeli, dediğin gibi çok saçmalıyor.
Lexix Uzman İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 246 Makaleler 4 Çözümler 11 Beğeniler 231 Dün 19:47 #7 Rufiq dedi: Merhaba. Doğru sonuçlar sunan, yabancı dil geliştirmek için yapay zeka önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gemini bu konuda baya iyi istersen sesli bir şekilde konuşarak da İngilizceni geliştirebilirsin.
Rufiq dedi: Merhaba. Doğru sonuçlar sunan, yabancı dil geliştirmek için yapay zeka önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Gemini bu konuda baya iyi istersen sesli bir şekilde konuşarak da İngilizceni geliştirebilirsin.