-
Nasılsınız? Ne yapıyorsunuz?
Normalde böyle konulara garip garip bakardım ama sohbet edesim geldi. Mesaideyim şu anda. Boş boş takılıyorum. Sıkıldım. Gelin sohbet edelim biraz. :D Nasılsınız? Ne yapıyorsunuz? -
1
Planlanmıyor Rütbe sahipleri onay olmadan konu açabilsin
(Sosyalde şu an rozet sistemi yok ancak geldiğinde kategoride en aktif ve faydalı olan kullanıcılara verileceğini düşünerekten açtığım bir konu.) Biraz önce Trendyol'da tüm ürünlerde geçerli 1000/300 TL indirim vardı ve 3-4 dakika içerisinde tükendi. Konusunu sosyalde açmam mümkün olmadı çünkü...- 1138
- Konu
- konu rozet
- Forum: Kapalı Öneriler
-
Planlanmıyor Anketlere sadece o konu hakkında belirli bir mesaj sayısına ulaşmış kişiler oy verebilmeli
Bence anketlere sadece o konu hakkında belirli bir mesaj sayısına ulaşmış kişiler oy verebilmeli. Örnek veriyorum Linux dağıtımı anketi açan birisi var. Linux hakkında hiçbir şey bilmeyen birisi "Sonuçları gör" yerine rastgele cevaplarla oy veriyor. Bunun sonucunda cevaplar saçmalayabilir...- Essex
- Konu
- konu mesaj
-
2
Keşfediliyor Konu açarken not ekleme getirilebilir
Konu açarken moderatorler bazı şeyleri düzenleyebiliyor. Bunun için not ekleyebiliriz. Bence konu açma kısmında moderatöre not ekleme getirilebilir. Veya diğer sebeplerden dolayı da not ekleyebiliriz.- 2230
- Konu
- konu
- Forum: Techolay Önerileri
-
A
Rehber Zaman Yolculuğu Konusunu Ele Alan 11 Dizi
1- Dark Dizi Özeti: Dark, Alman yapımı bir bilim kurgu ve gerilim dizisidir. Dizi, Win'den adlı küçük bir Alman kasabasında geçmektedir ve zamanda yolculuk temasını ele almaktadır. İzleyicileri zaman döngülerinin, aile sırlarının ve karmaşık ilişkilerin içine çeker. Dizi, çocukların ortadan...- Algos
- Konu
- dizi konu
- Forum: Sinema & TV
-
Mevcut Yanlış bilgi uyarısında, bilginin doğrusu da yazılsın
Mesaj yanlış olduğunda doğru bilgi de yazsın.- 2426
- Konu
- konu
-
1
İzleniyor Konu oluştururken dönüş için uyarı penceresi çıkabilir
Selam, Kişi, yardım konusuna çözüm istiyor veya derdine deva arıyor, gelen cevaplara dönüş yapmak yerine forumda volta atıyor ya da sadece ilk 3 mesaja cevap verip kalan 31 mesajı ghostluyor. Madem konu açıyorsun bir zahmet gelen mesajlara dönüş yap. Ne yapılabilir? Kurallar madde 4: Tüm...- 1538
- Konu
- konu
-
Konu İçeriğine Göre Hangi Başlıkta Konu Açacağımız Otomatik Çıkabilir
Mesela konu oluştururken içeriği yazıyorum başlığı yazıyorum ama hangi başlıkta açacağıma karar veremiyorum ve direkt konu dışı kısmını seçiyorum. Yazılan içeriğe bakılarak otomatik öneriler gelebilir, mesela içerikte sosyal medya platformu yazıyorsa en üstte sosyal medya başlığı çıkabilir...- Yiğidowski
- Konu
- konu
-
Çözüldü Masaüstü bilgisayara Wi-Fi özelliği nasıl kazandırılır?
Ben ikinci el masaüstü bilgisayar aldım. Wi-Fi yok galiba, öyle bir özellik yok. Kablolu mu oluyor sadece, yoksa ben mi çözemedim?- PC için
- Konu
- konu
- Forum: Masaüstü Bilgisayarlar
-
4
Forumlarda gördüğünüz en troll konu nedir?
Benim aklıma ilk gelen konu "Masaüstü bilgisayarımdan nefes alma sesi geliyor" oldu. Peki sizin ne? Güldüğünüz değil sinir olduğunuz da olabilir. -
M
Planlanmıyor Her bölümün bir moderatörü olabilir
Merhaba, şöyle bir konu düşündüm, bilmiyorum sizce faydalı mı? Her bölümün bir moderatörü olabilir, diğer moderatör arkadaşların işini hafifletilmesi bakımından. Örnek veriyorum: Futbol bölümünde bir moderatör oranın konularını onaylayabilir. Teknik destek ve yazılımda bir moderatör olabilir...- Mr.Gonewick
- Konu
- konu
-
1
Keşfediliyor Açtığımız konu düzenlendiğinde, önceki halini görebilelim
Merhaba, bazen açtığımız konuların başlığı veya içeriği moderatörler tarafından değiştirilebiliyor. Önceki hallerini de görmek güzel olurdu. Herhangi bir durumda (Üyeden gelen bir şikayet veya moderatör müdahalesi), eski halleri görünebilir uyarı sistemindeki gibi.- 1589
- Konu
- konu
-
P
AYT Kimya Soru Bankası kitabı önerisi
Merhaba arkadaşlar. Zor ve video çözümlü AYT Kimya Soru Bankası alacağım. Aşağıdakilerden hangisini almalıyım? 3D yayınları AYT Kimya Soru Bankası Üç Dört Beş AYT Kimya Soru Bankası Palme AYT Kimya Soru Kitabı Palme AYT Kimya konu anlatımlı- pars
- Konu
- ayt konu
- Forum: ÖSYM Sınavları
-
Neden "Moderasyon Ekibi" kişisel konular oluşturuyor?
Moderatör ekibi neden özel hesaplarından konu açmak yerine moderatör ekibi hesabından konu açıyor? Saçma duruyor açıkçası. -
Mi Box S 2. nesil Android TV - ilk yapılacaklar
Arkadaşlar bir adet Android TV box aldım. İlk neleri yapmamı önerirsiniz? Hangi uygulamaları kurmalıyım? Bir de Androidli kutuların bir ana konusu yoktu.- eonder87
- Konu
- android konu
- Forum: Medya Oynatıcılar
-
Planlanmıyor İncehesap Gaming Gecesi ile ilgili tek bir konu olsun
Biliyorsunuz ki bu indirimlerle ilgili her cuma olmasa da çoğu zaman konu açılıyor. Aynı şeyin konuşulduğu 6372392 tane konu olmasındansa 1 tane konu olup, her hafta muhabbetin ordan devam edilmesini öneriyorum. Konu kirliliğinin önüne geçilmiş olur.- Görkem
- Konu
- gaming gaming gecesi konu
-
A
Planlanmıyor Konu ana başlıkları sonradan düzenlenebilmeli
Halihazırda, tıpkı Technopat'taki gibi, bir konu açtıktan sonra, konunun ana içeriğini yalnızca gönderimden itibaren bir saatlik bir zaman dilimi içerisinde düzenleyebiliyoruz. Bu, mesajlar için de geçerlidir. Techolay'da gelecekte düzenlenebilecek buna benzer projelerin daha etkili bir şekilde...- Ascendency
- Konu
- düzenleme konu mesaj