1.200 TL'ye kadar laptop için oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
1.200 TL

manahosss

Üyecik
Beni üzmeyecek kablolu oyuncu kulaklığı arıyorum RGB aydınlatma olmasa daha iyi olur ama varsa da sorun olmaz.
Havit H2000P'yi her yerde görüyorum çok övüldüğünü ama dip ses sorunu olduğunu da gördüm eğer biraz daha çıkıp bunu almalısın aradaki fiyat farkından daha fazla kalite farkı var derseniz biraz daha çıkabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beni üzmeyecek kablolu oyuncu kulaklığı arıyorum RGB aydınlatma olmasa daha iyi olur ama varsa da sorun olmaz.
Havit H2000P'yi her yerde görüyorum çok övüldüğünü ama dip ses sorunu olduğunu da gördüm eğer biraz daha çıkıp bunu almalısın aradaki fiyat farkından daha fazla kalite farkı var derseniz biraz daha çıkabilirim.

Bu fiyat bandında en mantıklı seçeneğiniz H2002p hocam. Ne kadar çıkabilirsinizki?

Ben H2002P iki ay kadar kullandım ve dip ses sorununa rastlamadım. Belirttiğiniz yorumu forumda ve 1-2 yerde sadece gördüm. Bazen rakip firmalar da ortaya böyle yalanlar atıp kaçabiliyor. Elbette sorun yoktur demiyorum, ama 1-2 soruna göre çok satan bu kulaklığı yargılamazdım. Garanti ve destek tarafında da Havit bayağı iyi diyebilirim.

Fiyat o civara çıkacaksa Havit'in yeni çıkardığı RGB içermeyen, mikrofonu çıkarılıp takılabilen, yine USB girişi olan H2002U PRO alınabilir. H2002P biraz geliştirilmiş versiyonu diyebilirim. Farklı olarak tiz sesler daha iyi, bunun harici sürücüsü yok takınca direkt algılıyor.

Bağlantıda detaylarını yazmıştım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt