1.50 metre boyla spor yapılır mı?

Ağırlıkların bir şeyini çıkarmadığın sürece omurgaya plaka bağlasan bile bir şey olmaz. Omurgayı yamultacak kadar ağır giren naturel çocuk çok azdır Türkiye'de o yüzden konu sahibi dert etmesin. Ha amuda kalkarak shoulder press yapılırsa o ayrı. :) Ancak hurafe değil harbi harbi skolyoz ihtimali var her zaman.
Hocam, 21 yaşından büyük olsa ve kemik yapısı tamamen oturmuş olsa bence de hiçbir şey olmaz ama şu an o yaşıma donsem kendimi doverdim adam gibi yap hareketleri diye :D 5 derece var bende de.
Yapılır. Özel bireyler spor yapabiliyorken hiç sorunu olmayan insanlar hayli hayli yapabilir.
Boyun sporla alakası yok ki. 2 metre de olsan yapabilirsin.
Çok güzel bir şekilde yapılır.
Hocalarım mesela barfiks barına nasıl yetişeceğim?

Boy 150 kilo 40 ilk önce kilo mu almalıyım spordan önce metabolizmam da hızlı.

Alternatif bulucaksın.

Sağlıklı beslen yeter ektsra bodybuilder gibi günde 5-6 öğüne çıkma yeme bozukluğu kazanırsın sonra. Öğün boyutlarını arttır sağlıklı bor şekilde abur cubur yemeyerek.

Zihnimi okudunuz sanırım. Aynısını yaşıyorum. Bu yaşımda 70 yaşındaki dedelerle aynı sırt ağrısını çekiyorum.:cry:

Geçmiş olsun. Eskiden bende de fena ağrı vardi ama yatış sekli falan derken su an daha iyi.

Sporla es zamanlı beslenmene dikkat et. Kalori fazlası olustur uani harcadığının üstünde yemek ye. Sekeri minimuma indir, yag ve ekmeği de aynı sekilde. Yumurtalı tariflere bak. Muzlu pankek, bol yumurta ve sütlü, yumurtali salata falan, eline geçtikçe tavuk ve et ye. Kilo almak için pirinç lapasına da abanabilirsin.

Barfiks konusunda da eğer odana alırsan hani şu kapılara ayarlananlardan, onu kendine göre asagi cekip koy. Bir de bolca süt iç. Bir tavsiyem de biraz bütçe ayırıp multivitamin ve magnezyum al. O yaşta olsam abanirdim.

Geçmiş olsun. Eskiden bende de fena ağrı vardi ama yatış sekli falan derken su an daha iyi.

Sporla es zamanlı beslenmene dikkat et. Kalori fazlası olustur uani harcadığının üstünde yemek ye. Sekeri minimuma indir, yag ve ekmeği de aynı sekilde. Yumurtalı tariflere bak. Muzlu pankek, bol yumurta ve sütlü, yumurtali salata falan, eline geçtikçe tavuk ve et ye. Kilo almak için pirinç lapasına da abanabilirsin.

Barfiks konusunda da eğer odana alırsan hani şu kapılara ayarlananlardan, onu kendine göre asagi cekip koy.
Hocam bir arkadaş bana boy uzama takviyesi alabilirsin dedi spor salonunda mantıklı mıdır?

Hocam bir arkadaş bana boy uzama takviyesi alabilirsin dedi spor salonunda mantıklı mıdır?

Growth ve testo derse asla bulaşma. Hipofiz bezlerin ucar. Sana ilaç satmaya çalışanlar olursa ilgilenme. Multivitamin al icinde mineral de olanlardan, bir de magnezyum. Süt de ic bol bol ileride protein takviyesi alirsin.

Growth ve testo derse asla bulaşma. Hipofiz bezlerin ucar. Sana ilaç satmaya çalışanlar olursa ilgilenme. Multivitamin al icinde mineral de olanlardan, bir de magnezyum. Süt de ic bol bol ileride protein takviyesi alirsin.
Hocam süt ballı ya da Pınar kidonun muzlusu olur mu? :D

Ballı olan pınarın büyük sütü ve evdeki baldan koyuyorum.

1) milyon dolarlık labarotuvarın yok ise orijinal mk bulamazsın çünkü deneysel ilaçtır.
2) uzun vadede etkileri bilinmiyor ve onaylanmamış bir ilaç.
3)TR'de satılanların %90'ı sahte seyreltilmiş başka ilaçlar içeriyor.
4)hiçbir işe yaramıyor boy konusunda kullanan birçok arkadaşım var.
5)growth hormon bile alsan genetiğini aşamazsın bu yaşta.

Hocam süt ballı ya da Pınar kidonun muzlusu olur mu? :D

Ballı olan pınarın büyük sütü ve evdeki baldan koyuyorum.

Onun yerine sütü al, muzu al, 5-6 tane muzu kaşıkla kapta güzelce ez ve sütün icine koyup karistir. Sütü de yine hacimli bir kaba koy. Al sana mukemmel tarif. Ben de yapıyorum.

1) milyon dolarlık labarotuvarın yok ise orijinal mk bulamazsın çünkü deneysel ilaçtır.
2) uzun vadede etkileri bilinmiyor ve onaylanmamış bir ilaç.
3)TR'de satılanların %90'ı sahte seyreltilmiş başka ilaçlar içeriyor.
4)hiçbir işe yaramıyor boy konusunda kullanan birçok arkadaşım var.
5)growth hormon bile alsan genetiğini aşamazsın bu yaşta.

Internette satilanlar balon hocam zaten bir de.

Geri
Yukarı Alt