10.000 TL elektro gitar ve amfi onerisi

Bütçe
10.000 TL

Puffylax

Becerikli
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, elektrogitar almak istiyorum fakat marka modellere hakim değilim. Önceden gitar calmisligim var o yüzden yabancilik yasayacagimi sanmıyorum. Internette 2. El olarak temiz bir Ibanez Gax 30 modelini gördüm ve beğendim. Fiyati 7 bin. Sizce değer mi yoksa başka oneriniz var mı? Internetteki yorumları bayağı olumlu ama buraya da danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, elektrogitar almak istiyorum fakat marka modellere hakim değilim. Önceden gitar calmisligim var o yüzden yabancilik yasayacagimi sanmıyorum. Internette 2. El olarak temiz bir Ibanez Gax 30 modelini gördüm ve beğendim. Fiyati 7 bin. Sizce değer mi yoksa başka oneriniz var mı? Internetteki yorumları bayağı olumlu ama buraya da danışmak istedim.
Öncelikle bu bütçeye tavsiyem ses kartı ve hoparlör almanızdır. Ne çalacağınızı belirtmediğiniz için hem humbucker hem de single olan bir gitar önereceğim.

Ses kartı olarak UMC202hd:

Gitar olarak:

Gitarın sap kısmında önemli bir hasarın olmadığına emin olun ve tel yüksekliğini vs. kontrol edin. Daha sonradan bir luthiere gidip bunları ayarlatma imkanınız var ancak gitarın sapı zor durumdaysa bu mümkün olmayacaktır.

Pazarlıkla 10.500a kadar indirebilirsiniz diye umuyorum. Eğer bütçeniz yetersiz kalırsa bir bildirim uzağınızdayım!

Öncelikle bu bütçeye tavsiyem ses kartı ve hoparlör almanızdır. Ne çalacağınızı belirtmediğiniz için hem humbucker hem de Single olan bir gitar önereceğim.

Ses kartı olarak UMC202HD:

Gitar olarak:

Gitarın sap kısmında önemli bir hasarın olmadığına emin olun ve tel yüksekliğini vs. kontrol edin. Daha sonradan bir luthiere gidip bunları ayarlatma imkanınız var ancak gitarın sapı zor durumdaysa bu mümkün olmayacaktır.

Pazarlıkla 10.500a kadar indirebilirsiniz diye umuyorum. Eğer bütçeniz yetersiz kalırsa bir bildirim uzağınızdayım!

Hocam hh almak istiyorum. Sesi daha hoş geliyor. Söylediğim gitar nasıl? Ibanez gax30. bir inceleyebilir misiniz? Bir de neden amfi yerine ses kartı ve hoparlör önerdiniz? Bilmediğim için soruyorum artısı eksisi nedir?

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt