10.000 TL'ye monitör tavsiyesi

Bütçe
10.000 TL
Yer
Trabzon
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar laptopum için monitör bakıyorum en mantıklı ürün bu geldi sizce nasıl daha iyisi var mı? Bütçem maksimum 10 bin. Bu monitörün güzel yanı Type-C girişi olması. Tamamen oyun için alıyorum.

Laptop marka modeli.

Monitör.
VA panel bir monitör alınmaz. Bu arada o laptop için 2k uygun olmaz sanki.
İlla 2k monitör alacağım diyorsan.

VA panel bir monitör alınmaz. Bu arada o laptop için 2K uygun olmaz sanki.
İlla 2K monitör alacağım diyorsan.

1920 1080 çözünürlükte 144 Hz bulamadım yani hangisi daha iyi bilmiyorum bulsam bu ayar da alırım 27 inc olması şart ama büyük ekran istiyorum :)

Öneri de bulunabilir misin ASUS MSI vs laptopum bazı oyunları 2K oynatır diye düşünüyorum geleceğe yatırım olarak da 2K daha iyi değil mi?

İyi tabii ki. FPS oyunlarında 2K da idare eder o laptopta hikaye oyunlarında belki akıcılığını bozabilir. 4060 2K için yeterli bir kart değil ama oynatmazda değil hikaye oyunlarında görüntüyü düşürmekde bulanıklığa yol açar. Attığım G65b modeline bakmanı öneririm.

İyi tabii ki. FPS oyunlarında 2K da idare eder o laptopta hikaye oyunlarında belki akıcılığını bozabilir. 4060 2K için yeterli bir kart değil ama oynatmazda değil hikaye oyunlarında görüntüyü düşürmekde bulanıklığa yol açar. Attığım G65b modeline bakmanı öneririm.

Attığın monitör gayet güzel peki bu ikisi nasıl Samsung'a göre?

İ7 14700hx + rtx 4060lı Hp Victus 16 laptobumla Samsung Odyssey G6 G65B monitörü kullanıyorum. Oynadığım en yeni oyun Assassins Creed Valhalla. Full grafiklerde 2k çözünürlükte hiçbir sorun yaşamadım. Ama daha yeni oyunlarda durum nasıl bilmiyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt