Bütçe
110.000 TL

RedBuLL

Uzman
Öncelikle hayırlı Ramazan'lar diliyorum, iyi sosyaller.
Hazır sistem istemiyorum topladım sistem neredeyse kafa kafaya geldi zaten sizden sadece görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kasa.
Anakart
Soğutucu
İşlemci.
Ekran kartı.
SSD.
Monitör
RAM belirlemedim daha lakin RGB 32 olacak önerinizi alabilirim yorumlarınızı bekliyorum.

Öncelikle hayırlı Ramazan'lar diliyorum, iyi Sosyaller.
Hazır sistem istemiyorum topladım sistem neredeyse kafa kafaya geldi zaten sizden sadece görüşlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Kasa.
Anakart
Soğutucu
İşlemci.
Ekran kartı.
SSD.
Monitör
RAM belirlemedim daha lakin RGB 32 olacak önerinizi alabilirim yorumlarınızı bekliyorum.

Ekran kartı bile beyaz da soğutucu neden siyah anlamadım. Bir de ben de bu şekilde akvaryum bir beyaz kasa toplamıştım şu an keşke siyah toplasaydım diyorum tozlanınca falan çok belli oluyor bence siyah her zaman iyidir. Pişman oldum

Kasa ve güç kaynağı kombinasyonu bir adım sonrasına geçseniz bile yakın performans alacağınız için yerinde seçim olmuş.
LT720 fiyatının karşılığını verir. Bir tık bütçe arttırıp Arctic Freezer lll 360 tercih edilebilir.

Hocam, beyaz sisteme siyah AiO koymak çok mantıklı değil gibi? Toplam bütçe nedir?

Fazla detaylı bilmiyorum hocam o ne demek oluyor aydınlatır mısınız?

Kasa ve güç kaynağı kombinasyonu bir adım sonrasına geçseniz bile yakın performans alacağınız için yerinde seçim olmuş.
LT720 fiyatının karşılığını verir. Bir tık bütçe arttırıp Arctic Freezer lll 360 tercih edilebilir.
Cevap için teşekkürler hocam müsait olunca kontrol ederim yardımcı olursanız sevinirim

Ekran kartı bile beyaz da soğutucu neden siyah anlamadım. Bir de ben de bu şekilde akvaryum bir beyaz kasa toplamıştım şu an keşke siyah toplasaydım diyorum tozlanınca falan çok belli oluyor bence siyah her zaman iyidir. Pişman oldum.

Hoşuma gitti hocam beyaz kasa ilgimi çekti denemek istedim eğer öyle düşünüyorsanız bakarsın değiştirebilirim siyah renk dikkat etmedim açıkçası oruç kafası aydınlandım harbiden önerebileceğiniz bu fiyat bazından 360 var mı hocam?

Hoşuma gitti hocam beyaz kasa ilgimi çekti denemek istedim eğer öyle düşünüyorsanız bakarsın değiştirebilirim siyah renk dikkat etmedim açıkçası oruç kafası aydınlandım harbiden önerebileceğiniz bu fiyat bazından 360 var mı hocam?

Aqua Elite 360 white V3. kendi beyaz sistemimde bunu kullanıyorum ama dediğim gibi bana güven siyah'dan devam et. Beyazdan sıkılıyorsun zaten bir süre sonra, ve sürekli toz olacak kirlenecek belli de oluyor.

Öncelikle hayırlı Ramazan'lar diliyorum, iyi sosyaller.

Kasa.
Anakart
Soğutucu
İşlemci.
Ekran kartı.
SSD.
Monitör

SSD: https://share.google/rXTaf3mLrxB2pnf5g
AiO: https://share.google/lBbNQlA5ugJ2rQYJI

Akvaryum kasa şartsa o şekilde kalabilir, çok seçenek yok istekleriniz doğrultusunda.