14.000 TL'ye elektrogitar önerisi

Bütçe
14.000 TL

gore

Çalışkan
14.000₺'ye hangi elektrogitarları önerirsiniz? Amfim var, bütçeyi sadece gitara harcayacağım.

sol/sağ ekstra olarak maks 14k mı biraz daha aşma şansımız var mı?
Hocam ben bass çalıyorum normalde şimdi elektroyu öğrenmek istiyorum. Ama sevebilir miyim bilmiyorum. O yüzden pişman olur muyum acaba diye bütçeyi biraz kısık tuttum. Biraz daha çıkabilirim neden olmasın.

Hocam ben bass çalıyorum normalde şimdi elektroyu öğrenmek istiyorum. Ama sevebilir miyim bilmiyorum. O yüzden pişman olur muyum acaba diye bütçeyi biraz kısık tuttum. Biraz daha çıkabilirim neden olmasın.
Oooo hocam bas gitaristsiniz güzel beğenirsiniz diye umuyorum ama sanırım soruyu görmemişsiniz tekrar sorayım sağ mı sol mu?

Özür dilerim, fark etmemişim. Sağ kullanıyorum.

Sorun yok hocam.
Bu iki modele bakabilirsiniz son attığım daha iyi gibi.
Bunların dışında
Buna da bakabilirsiniz ama tabii ki bir Ibanez etmez.

İnanmayacaksınız belki ama aynı gitarın solağını almak için para biriktiyorum sağ el için olduğunu bilmiyordum size sadece şunu demek istiyorum asla pişman olmazsınız.

Midi klavye al synth ögren pişman olmazsın tavsiye sadece.

İnanmayacaksınız belki ama aynı gitarın solağını almak için para biriktiyorum sağ el için olduğunu bilmiyordum size sadece şunu demek istiyorum asla pişman olmazsınız.
Umarım alabilirsiniz, bende bu modele yöneleceğim sanırım.

Midi klavye al synth ögren pişman olmazsın tavsiye sadece.
Tavsiye için teşekkürler, şu anlık elektro gitara yöneleceğim. İleride gidişata göre değerlendiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…