Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 14.000 TL
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
sol/sağ ekstra olarak maks 14k mı biraz daha aşma şansımız var mı?14.000₺'ye hangi elektrogitarları önerirsiniz? Amfim var, bütçeyi sadece gitara harcayacağım.
gore
Çalışkan
Hocam ben bass çalıyorum normalde şimdi elektroyu öğrenmek istiyorum. Ama sevebilir miyim bilmiyorum. O yüzden pişman olur muyum acaba diye bütçeyi biraz kısık tuttum. Biraz daha çıkabilirim neden olmasın.sol/sağ ekstra olarak maks 14k mı biraz daha aşma şansımız var mı?
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
Oooo hocam bas gitaristsiniz güzel beğenirsiniz diye umuyorum ama sanırım soruyu görmemişsiniz tekrar sorayım sağ mı sol mu?Hocam ben bass çalıyorum normalde şimdi elektroyu öğrenmek istiyorum. Ama sevebilir miyim bilmiyorum. O yüzden pişman olur muyum acaba diye bütçeyi biraz kısık tuttum. Biraz daha çıkabilirim neden olmasın.
gore
Çalışkan
Özür dilerim, farketmemişim. Sağ kullanıyorum.Oooo hocam bas gitaristsiniz güzel beğenirsiniz diye umuyorum ama sanırım soruyu görmemişsiniz tekrar sorayım sağ mı sol mu?
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
Sorun yok hocam.
IBANEZ GRG121DX-WNF GRG Elektro Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024
IBANEZ GRG121DX-WNF GRG Elektro Gitar, IBANEZ ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te.
Bunların dışında
Buna da bakabilirsiniz ama tabii ki bir Ibanez etmez.
gore
Çalışkan
Teşekkür ederim.
www.rotamuzik.com
bu modele ne dersiniz?
IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar,IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar
Ibanez GRG 170 DX Siyah Elektro Gitar,en iyi fiyata Rotamüzik’ten satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!,IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar
Andrea Kimi Antonelli
Uzman
İnanmayacaksınız belki ama aynı gitarın solağını almak için para biriktiyorum sağ el için olduğunu bilmiyordum size sadece şunu demek istiyorum asla pişman olmazsınız.Teşekkür ederim.
bu modele ne dersiniz?![]()
IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar,IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitar
Ibanez GRG 170 DX Siyah Elektro Gitar,en iyi fiyata Rotamüzik’ten satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!,IBANEZ GRG170DX-BKN GIO RG Serisi Black Night Elektro Gitarwww.rotamuzik.com
Altair
Yetkin
Hocam ben bass çalıyorum normalde şimdi elektroyu öğrenmek istiyorum. Ama sevebilir miyim bilmiyorum. O yüzden pişman olur muyum acaba diye bütçeyi biraz kısık tuttum. Biraz daha çıkabilirim neden olmasın.
Midi klavye al synth ögren pişman olmazsın tavsiye sadece.
gore
Çalışkan
Umarım alabilirsiniz, bende bu modele yöneleceğim sanırım.İnanmayacaksınız belki ama aynı gitarın solağını almak için para biriktiyorum sağ el için olduğunu bilmiyordum size sadece şunu demek istiyorum asla pişman olmazsınız.
Tavsiye için teşekkürler, şu anlık elektro gitara yöneleceğim. İleride gidişata göre değerlendiririm.Midi klavye al synth ögren pişman olmazsın tavsiye sadece.