Konu Başlıkları Gizle
Merhaba arkadaşlar,
PSU konusu her zaman aklımda çözemediğim ve nedense en çok önem verdiğim bileşen oluyor. 2019'da bile Seasonic bulabilmek için çok uğraşmak zorunda kalmıştım. Şimdi ise yeni sistemim için bir PSU arıyorum, ancak bir türlü karar veremedim. Ay sonunda ekran kartım geliyor.
Asus Türkiye ile görüştüğümde, ROG Thor III serisinin Mayıs ayında geleceğini öğrendim. Sistemim genel olarak Asus ve Lian Li bileşenlerinden oluşuyor. Aşağıya bileşenlerimi bırakacağım.
Aklımdaki PSU seçenekleri:
Kasa: Lian Li Vision Siyah
Anakart: ROG STRIX X870E-E
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı: ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 OC
Sıvı Soğutma: ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme
RAM: G.Skill 64GB (2x32) Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30
Güç Kaynağı:
Depolama: 3x Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 2 TB SSD
PSU konusu her zaman aklımda çözemediğim ve nedense en çok önem verdiğim bileşen oluyor. 2019'da bile Seasonic bulabilmek için çok uğraşmak zorunda kalmıştım. Şimdi ise yeni sistemim için bir PSU arıyorum, ancak bir türlü karar veremedim. Ay sonunda ekran kartım geliyor.
Asus Türkiye ile görüştüğümde, ROG Thor III serisinin Mayıs ayında geleceğini öğrendim. Sistemim genel olarak Asus ve Lian Li bileşenlerinden oluşuyor. Aşağıya bileşenlerimi bırakacağım.
Aklımdaki PSU seçenekleri:
- Asus ROG Thor P2 olabilir, ancak eski olduğu ve ATX 3.1 desteği bulunmadığı için kararsızım.
- ROG STRIX 1000W Platinum - Olabilir
- XPG Cybercore II olabilir.
- Lian Li Edge olabilir. Bunu özellikle çok merak ediyorum çünkü ek USB çoklayıcı kullanmama gerek kalmayacak. (Alman Kapasitör)
Kasa: Lian Li Vision Siyah
Anakart: ROG STRIX X870E-E
İşlemci: AMD Ryzen 7 9800X3D
Ekran Kartı: ASUS ROG Astral GeForce RTX 5080 OC
Sıvı Soğutma: ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme
RAM: G.Skill 64GB (2x32) Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30
Güç Kaynağı:
Depolama: 3x Samsung 990 PRO PCIe 4.0 M.2, 2 TB SSD
Fan ve Aksesuarlar
- Lian Li UNI FAN TL WIRELESS LCD 3x120mm
- Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS LCD 3x120mm
- Lian Li UNI FAN REVERSE TL WIRELESS 3x120mm