Steam $15'a kadar oyun tavsiyesi

Bütçe
$15
Hocam 2-3 kere alıp başladım ama her seferinde iade ettim. Öğrenemiyorum oyunu.

Öğrenecek bir şey yok çünkü. Keşfedecek, tesadüfen bulunacak mekanikler, etkileşimler var ama bunların hiçbiri zorunlu değil. Oyunda başarılı olmak, mükemmel olmak zorunda değilsin. Mevcut savemde örneğin başladığım 3 karakterin hepsi öldü ve tamamen yeni kişilerle hayatıma devam ediyorum...

Öğrenecek bir şey yok çünkü. Keşfedecek, tesadüfen bulunacak mekanikler, etkileşimler var ama bunların hiçbiri zorunlu değil. Oyunda başarılı olmak, mükemmel olmak zorunda değilsin. Mevcut savemde örneğin başladığım 3 karakterin hepsi öldü ve tamamen yeni kişilerle hayatıma devam ediyorum...
Hocam valla 2-3 kere başlayıp bırakınca heves kalmadı pek. Başka oyun öneriniz var mıdır?

Hocam vallahi 2-3 kere başlayıp bırakınca heves kalmadı pek. Başka oyun öneriniz var mıdır?

Yine benzer bir şekilde Project Zomboid öneririm zaten benim favori zombi/survival oyunum olabilir. Satisfactory resmen bir bağımlılık eğer sararsa yine saatlerinizi gömeceğiniz uzun süreli bir oyun. Bunlar dışında ne kadar çok eski bir oyun olsa da Shogun 2: Total War'ı hala girer girer oynarım. Burada biraz kendi damak zevkinize göre oyun bulmanız gerek çünkü günümüzde çoğu oyun o "uzun oynanabilirlik" mekaniklerini karşılamıyor.

Command Conquer Ultimate serisine bakabilirsin strateji seviyorsan. Cncnet sunucularında hala multiplayer oynanıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt