%75 ve üstü boyutlarda klavye arıyorum, 2K bütçem var.
https://shop.connectgame.com.tr/pro...-pbt-tus-takimi?_pos=1&_psq=dare&_ss=e&_v=1.0
Dün forumda bana bu klavye önerildi. Dağıtımda şu anda geldiğinde isterseniz tekrar bilgi verebilirim.
Hocam dün aldım şuan kargoda üründe bir sıkıntı olur mu olmaz mı bilmiyorum. Siteyle ilgili alışveriş sürecinde bir sıkıntı yaşamadım. Mail atmıştım dönüşleri gayet hızlıydı. Şimdilik bir sıkıntı yok. Satış sonrası destek yok demişler sadece diğer forum ve konularda.İyi olur hocam bu klavyeyi aldığınız yer güvenilir bir yer mi?
Hepsiburada üzerinden connect Game satıcısından gamepad almıştım. Arada 500 ₺ fark vardı. Çin üzerinden belirli markaları getiren bavulcular oluyor. Bu site gibi Wraith, ulugames, gank veya meyergaming siteler var.
Tabii arkadaşın önerdiği ve benim önereceklerim siteye özel indirimdeler. Yani aynı ürünü HB üzerinde bulsan da indirimli fiyattan değiller. Açıkçası çok rakip olmadığından da fiyatları bir tık şişiriyorlar. Gaming.Gen.TR, Sinerji, GameGaraj(gerçi PSU, soğutucu tarafında iş yaptıkları aigo ürünlerini getiriyorlar) gibi firmalar da işin içine girince indirim ve fiyatta uygunlaştırma işine girdiler. Yavaş yavaş öğreniyorlar.
Site tarafında bir sorun olacağını sanmıyorum. Ama Wraith gibi bu site de bavulcu ve destek tarafında ne kadar iyilerdir bir şey diyemem. Yani bir sorun yaşarsan ayak sürtebilirler mi sürtebilirler. Ama Tüketici Hakem Heyeti vb. ile sorununu kesinlikle çözersin. Bunu korkutmak için yazmıyorum, sadece aklınızda olsun.
Yine benzer sitede bütçe 500 ₺ artarsa şu klavye de alınabilir. Arkadaşın attığı ve bu önerdiğim klavyeler yaz özel indirimde. Site arayüzü, listelemesi bayağı rezalet olduğundan indirimde olduğunu bile belirtmiyorlar. Umarım siteyi de bir ara düzenlerler.
Bütçen çıkıyorsa manyetik Switch çok daha iyi olacaktır.
Bunlar hakkında fikrim yok ama linkini attığım klavye elime ulaştı sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.Hocam iyizico ile alacağım kampaya varmış
Seçenekler şunlar.
1.
Akko monsgeek MG75W midnight
2.
endorfy thock %75 Wireless
3.
ASUS TUF gaming K3 gen II siyah red Switch.
Bu 3 klavyeden birini almak istiyorum hangisi alınır?
Bunlar hakkında fikrim yok ama linkini attığım klavye elime ulaştı sormak istediğiniz bir şey varsa cevaplayabilirim.