CS2 topluluk sunucularında 1 tane bile oyuncu yok

Urazkul

Becerikli
Topluluk sunucularında oyuncu durumunu Full gösteriyor giriyorum tekim. Başka serverlere bakıyorum 25/66 11/32 15/16 falan gösteriyor ama yine 1 kişi bile yok. Bu oyunu oynayan kalmadı mı artık? Eski CS1.6'daki modları nostalji olsun diye buradan bakayım dedim Jailbreak olsun, zombi modları olsun ama yok abi 1 kişi bile yok. Sebebi nedir?

cs2go.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben böyle bir hata gormedim. Belki sunuculara bug gitmiştir. Bu saatte zaten çok kişi girmez, 1 gibi tekrar bakın yenileyin belki olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sunucuların hiçbiri gerçek değil. Buradan gerçek sunuculara bakabilirsin:
Ama burada da çoğu sunucu yok. Bunun yerine en mantıklısı xplay.gg, cybershoke.net, cs2.org.tr gibi bazı sunucuların olduğu yerlerden istediğini seçmek.

O sunucuların hiçbiri gerçek değil.
Bunu öğrenmek istiyorum hocam niye gerçek değil? Steamin kendi oyunu kendi sunucularında oynayan yok millet başka siteler aracılığı ile mi lobi kurup oynuyor? CS1.6 olsa tamam diyeceğim oyunyöneticisi falan var o kısmı biliyorum ama CS2 yeni oyun nasıl kendi sunucularında adam olmaz? Bir de odalar niye full gösteriyor? Yani niye sahte?

Ayrıca 2.Öğrenmek istediğim genel olarak oyuncu azlığı var 3 siteye de baktım. Birisi yabancı site ping falan olmaz mı?

Hocam ben böyle bir hata gormedim. Belki sunuculara bug gitmiştir. Bu saatte zaten çok kişi girmez, 1 gibi tekrar bakın yenileyin belki olur.
Bomboş hocam 1 tane oyuncu yok hangisine girdiysem. 1 tanesine girdim zar zor saçma sapan 100 kişi var oradan oraya koşuşturuyorlar zombilerden kaçıyorlar güya. Hiç sevemedim CS1.6 daki gibi zm değildi basit saçma sapan bir lobi kurmuşlar. Tek bulduğum lobi buydu o da dediğim gibi hem ortam beş para etmez hem de ping vardı.

CS2 yeni oyun nasıl kendi sunucularında adam olmaz?
Topluluk sunucularına bakıyorsun. Adı üstünde topluluk tarafından açılan sunucular bunlar. Valve'ın kendi sunucularına oynamak istiyorsan ana menüden Oyna'ya basıp oynuyorsun. Valve'ın kendi sunucusu değil yani bu baktıkların.

Bir de odalar niye full gösteriyor? Yani niye sahte?
Attığın ekran görüntüsüne bakarsan her sunucuda "Napas Project" yazıyor. Girip sitelerine bakarsan şunu görebilirsin:
1751111965587.webp

Senin ekran görüntündeki adlarda sunucuları var ama her birinden bir tane mevcut ve oyuncu sayısı da normal seviyelerde. Senin yaptığın gibi oyuncu sayısına göre sıralayanlar kendi sunucularını en üstte görsünler diye yapıyorlar. Örneğin attığın ekran görüntüsündeki 10 Public sunucudan herhangi birine girersen benim attığım ekran görüntüsündeki Public sunucusuna aktarılıyorsun.

Ayrıca 2. Öğrenmek istediğim genel olarak oyuncu azlığı var 3 siteye de baktım. Birisi yabancı site ping falan olmaz mı?
Attığım ilk sitede 1142 oyuncu aktif, ikincide ise 6931. Bu ikiside yabancı ama çoğu oyuncuları Avrupa'da, bu yüzden tonlarca Avrupa sunucuları var. Türkiye de dahil. Göreceğin en yüksek ping 70-75 olur o da İsveç sunucusunda oynarsan.

Steamin kendi oyunu kendi sunucularında oynayan yok millet başka siteler aracılığı ile mi lobi kurup oynuyor?
1.175.067 kişi oyunda şu an. Bunların arasından en fazla 20-25 bin kişi topluluk sunucularında oynuyordur.

1751112814464.webp

Son düzenleme:
@536 Eyvallah reis güzel bir şekilde açıkladın çözüm olarak işaretle butonu yok konuda olsa direkt basmıştım. Benim istediğim eski CS1.6 modları var ya hani bilirsin Jailbreak modu, bb_ base yapmalı zombi modu bunları oynamak istesem hem bu modlar hem de avrupa sunucusu Türk oyuncularla denk gelmesi zor bir ihtimal gibi gözüküyor. Millet hep normal haritaları kurmuş e zaten oyunun kendisinde var ne diye aynı modları mapleri açarsın ki değil mi? Belki 10 yıl önce oynadığım oyunu özledim gireyim dedim ama bulamadım reis.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt