Bütçe
2.500-3.000

Premium_BoT

Uzman
Merhaba, 3070 Ti ekran kartına sahibim, Thermaltake View 51 kasam mevcut. Ekran kartını dikey şekilde takmak istiyorum ama piyasada PCI 4.0 olan birçok model riser mevcut. Aklımda aşağıya linkini bıraktığım ürün var, bir de alternatif olarak alabileceğim bir model daha var. Tabii ki tartışmasız Cooler Master ürününü söyleyeceksiniz ama diğer ürünü de bir değerlendirebilirseniz iyi olur veya farklı bir model önerisi varsa bekliyorum. Bütçem maksimum 2.500-3.000 TL civarı. Bütçem bu kadar diye illa gidip top model bir ürün önermeyin lütfen 1000 TL'lik bir kablo işimi fazlasıyla görecekse, bunu da göz önünde bulundurun, yardımlarınızı bekliyorum.

1. Tercihim
2. Tercihim

Son düzenleme:
Riser almadan önce cama olan mesafeni ölçmeni öneririm.
GameRock kalın bir kart serisidir, yeterli mesafe yoksa kartın fanları cama yapışacaktır haberin olsun.

Yukarıya 2 adet model koydum bunlardan birisini düşünüyorum tabi farklı bir modelede açığım. Ne kadar uygun olursa o kadar iyi birde merak ettiğim ufak bir soru fps kaybı yaşarmıyım acaba?

İkinci ürünü satın alabilirsin. PCIe 4.0 bağlantısına sahip. Anakartında aldığın FPS ne ise, Riser ile aynısını alacaksın dert etme. Aşağı montaj videosunu bırakıyorum. 20cm hayli hayli yeter bu arada.

İkinci ürünü satın alabilirsin. PCI-e 4.0 bağlantısına sahip. Anakartında aldığın FPS ne ise, riser ile aynısını alacaksın dert etme. Aşağı montaj videosunu bırakıyorum. 20cm hayli hayli yeter bu arada.

Şimdi internette araştırırken şansa böyle bir konu buldum linki aşağıya bırakıyorum arkadaş incelemesini yapmış. O zaman aşağıya bıraktığım ürünün siparişini veriyorum.

Bahsettiğim Konu

Alacağım Ürün