klaizee

Yetkin
Evet arkadaşlar uygun fiyatlı iPhone bulalım diye en sonunda böyle bir ortama düştük. Şimdi cihazda fark ettiğim bilgileri sayıyorum.

Cihazı 2. el aldım. Arkadaş sadece batarya değişimi yapıldığını söyledi. Kafam çok karıştı.

Kişi beyanı: Batarya değişti, cihaz batarya tanınamadı, 3uTools batarya orjinal.

Cihaz model numarası M ile başlıyor, ZD/A ile bitiyor. 3uTools Almanya/Fransa diyor.

Cihaz garanti bilgisi:

1762719801591.webp

Bazı kişilerde Apple garantinin saçma sapan tarihler gösterdiğini görmüştüm. Toplama olup olmadığını oradan anlayamazsın bence.
Eğer 3uTools ve cihazdan yaptığınız testler sağlamsa dediği gibidir muhtemelen.
Arkadaş batarya değişti diyor, cihazda değişti diyor. Ama 3uTools batarya orjinal diyor. O kafamı çok karıştırıyor.

Arkadaş taktırdığı yerde orijinal taktırdığını söyledi. Ama cihaz orijinal değil diyor. 3UTools'da ise orijinal dediğim batarya hiç değişmedi diyor. Eski kod ile şu anki kod aynı yani.

Eki Görüntüle 200144

Apple için illa Apple servisinde taktırman lazım :D cihazın orijinal dememesi normal. 3UTools'un öyle demesi garip. Şu an ekran süresi nasıl? Batarya sağlığı ne durumda?
Dilersen güvendiğin telefoncuya götür içini açıp baksın zaten cihaz açılmış.

Apple için illa Apple servisinde taktırman lazım :D cihazın orijinal dememesi normal. 3UTools'un öyle demesi garip. Şu an ekran süresi nasıl? Batarya sağlığı ne durumda?
Dilersen güvendiğin telefoncuya götür içini açıp baksın zaten cihaz açılmış.
3u 200 devir gösteriyor, uzun vadeli deneme şansım olmadı daha. Ama orjinal olduğu zaman orada bilgi olarak tanınmadı değilde ikinci el demesi gerekmiyor mu?